Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Київська обласна організація профспілки працівників лісового господарства провела звітно-виборну конференцію

Київська обласна організація профспілки працівників лісового господарства провела звітно-виборну конференцію

Про роботу обласної організації профспілки за п’ять років роботи відзвітувала на V звітно-виборній конференції голова Лариса Дегтяр.

В роботі конференції взяли участь голова Профспілки працівників лісового господарства Степан Кривов’язий, голова обласної ради профспілок Валентин Кононенко, делегати та запрошені від підприємств та організацій.

Стабільна робота трудових колективів, високоефективне ведення лісового господарства , а отже , зростання добробуту працівників , посилення їх соціального захисту- такими були головні завдання профспілкових органів у звітному періоді, наголосила Л.Дегтяр. Велика увага приділяється реалізації комплексних заходів з охорони праці, надається допомога ветеранам галузі.

Як ця робота практично здійснюється на місцях, розповіли на конференції голови профкомів лісгоспів області, виробничого об’єднання «Укрдержліспроект».

Виступаючі на конференції висловили своє занепокоєння відсутністю бюджетного фінансування лісогосподарських заходів. Степан Йосипович Кривов’язий зазначив, що попри нестабільну ситуацію в країні, лісівники успішно демонструють приклад ефективної роботи.

Проаналізувавши роботу обласної профспілки за звітний період усі делегати конференції одностайно підтримали кандидатуру Лариси Дегтяр на посаду голови . Вона висловила подяку та сподівання, що профорганізація і надалі сприятиме розвитку лісового господарства та забезпеченню належного рівня соціального захисту працівників.