Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Ліс очима дітей. Конкурс малюнків.

В рамках громадської акції Держлісагентства «Створюємо ліси разом» та програми Президента України «Зелена країна» восени цього року лісівниками Київщини було ініційовано та проведено конкурс тематичного малюнку.
Перший етап конкурс було проведено лісгоспами Київщини, до участі в обласному етапі було подано понад 60 робіт з усіх куточків Київщини.
Конкурсною комісією було відібрано найкращі роботи у трьох вікових категоріях. Окрім того, напочатку грудня на сторінці управління у мережі фейсбук було оголошено голосування на найкращу роботу в номінації «глядацькі симпатії», де загальним підсумком голосів було обрано переможцем колективну роботу на тему: «Чаруюча краса берегів річки Тетерів», учнів Тетерівської ЗОШ I-III ступенів імені Ніни Сосніної.
По завершенню тематичних конкурсів в рамках громадських акцій та програми Президента ми проведемо благодійний ярмарок, до якого потраплять усі малюнки дітей, які приймуть участь в обласному етапі конкурсів протягом трьох років. Виручені кошти будуть спрямовані на благодійні ініціативи: воїнам АТО, діткам позбавленим батьківської опіки та піклування, до притулків для тварин.
 
 
 
Детальніше у відео за посиланням: