Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

«Майбутнє лісу у твоїх руках»

Стартувала Всеукраїнська акція «Майбутнє лісу у твоїх руках».у Державному підприємстві «Клавдієвське лісове господарство» Київського обласного та по м. Києві управління лісового та мисливського господарства. Відкрив Акцію Міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко разом із заступником Голови Держлісагентства України Віталієм Атаманчуком. Взяли участь у заході і працівники Мінагрополітики, Держлісагентства, громадські активісти, журналісти, а також і вихованці шкільного лісництва.

Мета та головне завдання Акції- залучити громадськість, місцеві громади, організації, школи і інших зацікавлених, до участі разом з лісівниками у відтворенні та створенні лісу.

Спочатку було проведено майстер – клас по посадці дерев, а потім всі учасники Акції могли посадити своє дерево.

З’явився новий ліс на площі 2, 9 га.

– Я не вперше садив маленькі деревця, – говорить один із учасників Акції. – Відчуття – чудові. Хоч усі ми й натомилися, але приємно усвідомлювати, що колись тут шумітимуть дуби-велетні і красуватимуться стрункі сосни.

Кожен з учасників акції мріяв би побачити це ліс через сто років, та це зможуть зробити хіба що діти чи онуки теперішніх юних садівників.

«Лісівники роблять неймовірно велику справу для майбутнього держави. Основне завдання, яке залишається перед ними – це працювати задля збільшення лісистості», – відзначив Олексій Павленко.

Прес-служба КОУЛМГ