Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Старт ювілейної 10-тої Акції “Майбутнє лісу в твоїх руках

Головний захід весни, ювілейна 10-та Акція «Майбутнє лісу в твоїх руках», стартувала, сьогодні, 21 березня, у Клавдієвському лісовому господарстві.

Відкрив Акцію Міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко разом із заступником Голови Держлісагентства України Віталієм Атаманчуком. У заході взяли участь працівники Мінагрополітики, Держлісагентства, громадські активісти, журналісти, а також вихованці шкільного лісництва.

Всі разом з неабияким задоволенням та азартом робили одну і ту ж благородну справу – створювали нові ліси. Спільними зусиллями всіх учасників акції було засаджено 2,9 га соснового та дубового лісу.
«Лісівники роблять неймовірно велику справу для майбутнього держави. Основне завдання, яке залишається перед ними – це працювати задля збільшення лісистості», – відзначив Олексій Павленко.

Довідка:

Щороку в рамках Акції лісівники та небайдужа громадськість по всій Україні створюють тисячі гектарів нових лісів, а також проводять різноманітні конкурси, уроки природи, організовують екскурсії для школярів та інше.

Надзвичайно приємно, що з кожним роком кількість учасників Акції «Майбутнє лісу в твоїх руках» збільшується. Тому хто ще не посадив своє дерево має можливість це зробити. Акція триватиме до Дня Довкілля.

«Посади своє дерево-подаруй життя лісу»!

Прес-служба Держлісагентства