Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

На Київщині розпочалась весняна лісокультурна компанія

На Київщині розпочалась весняна лісокультурна компанія

У цьому році, лісівниками Київських підприємств заплановано створити 2060 га лісу.
Станом на 09.03.2016 було висаджено понад 570 га лісу.

Лідером по обсягах робіт є ДП “Тетерівський лісгосп”, обсяги робіт якого складають 230га.

Проведення протипаводкових робіт

Підприємствами Київськой області було забезпечено виконання “Плану заходів щодо безпечного пропуску повені та паводків у 2016 році”.

Створені оперативні штаби, встановлено режим цілодобового чергування відповідальних працівників. Накопичені резерви пально-мастильних і будівельних матеріалів, шанцевих інструментів, інших матеріально-технічних засобів на випадок виникнення надзвичайної ситуації та проведення аварійно-рятувальних робіт.

На весні поточного року проведені заходи для безпечного пропуску льодоходу, повені та паводків: відновлено 3,4 км лісових доріг, розчищено 1,5 км русел річок, потічків, канав, очищено 81,2 га.

Проведення профілактичних та попереджувальних заходів з охорони лісів від пожеж Київській області

Станом на 09.03.2016року підприємствами лісової галузі Київської області були проведені профілактичні та попереджувальні заходи з охорони лісів від пожеж.

Проведено обрізку хвойних дерев до двох метрів на території біля 5 га, влаштовано мінералізованих смуг до 30 км,здійснено догляд за мін смугами та розривами продовж 98 км, перекрито позапланових доріг понад 1187 км, вставлено об’єктів наглядної агітації 528 шт.