Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

На виставці LISDEREVMASH’2014 Держлісагентство представило свою загальногалузеву експозицію

В рамках 13-тої міжнародної виставки лісопромислового комплексу та деревообробної промисловості України «LISDEREVMASH», яка розпочала роботу вчора 30 вересня, Державне агентство лісових ресурсів представило свою загальногалузеву експозицію.

Цьогоріч відвідувачі та гості виставки в павільйоні Держлісагентства мають хорошу нагоду ознайомитись із загальною інформацією про ліси і лісову галузь, також із застосуванням лісівниками природозберігаючих технологій лісозаготівель, будівництвом дорожньої лісотранспортної мережі, впровадженням електронного обліку заготовленої деревини, сортиментною структурою та обсягами заготівлі деревини підприємствами галузі.

Головною темою експозиції Держлісагентства є стенд з елементами електронного обліку деревини. Тут відвідувачі можуть побачити кишеньковий комп’ютер майстра лісу, касету з бирками, молоток для кріплення бирок, мобільний термопринтер.

Окремо відведений стенд, де представлені різні сувенірні вироби з дерева, оформлені в національному стилі.
Є й куточок для посадкового матеріалу. Серед декоративних рослин тут представлена: туя західна колоновидна, самшит, саджанці дуба та сосни.

Також до уваги гостей пропонуються ілюстративні роздаткові матеріали про лісову галузь.
Нагадуємо, що за традицією виставка «LISDEREVMASH» відбувається за підтримки Державного агентства лісових ресурсів України. Вчора Валерій Черняков очільник лісового відомства взяв участь в урочистій церемонії відкриття заходу.

Прес-служба Держлісагентства