Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

На засіданні міжвідомчої групи обговорювали лісове господарство України

1 липня в приміщенні Національної Академії наук України в рамках програми «ФАО» «Консолідація лісової політики в Україні» відбулося засідання міжвідомчої групи.

Організатором заходу виступило Держлісагентство спільно з експертами «ФАО».

Метою засідання був розгляд та обговорення проблемних питань розвитку лісового господарства країни.
Зі вступним словом відкрив захід заступник Голови Держлісагентства – Віталій Атаманчук. В своїй промові він наголосив на тому, що агенція зацікавлена у прискоренні розробки дорожньої карти розвитку лісового сектору України, що передбачено планом роботи проекту «ФАО». З цього приводу, для комплексного врахування суспільної думки й створена робоча міжвідомча група.

Продовжуючи засідання, свій презентаційний матеріал продемонстрував присутнім Вебер Норберт, головний консультант проекту. Експерт висловив надію на те, що проект буде успішним і разом з тим буде здійснений комплексний аналіз лісової політики України, а також перші спроби до створення дорожньої карти лісів».

Після короткого привітання учасники заходу перейшли до «мозкового штурму», в ході якого висловлювали своє бачення проблемного в лісовій галузі. За результатами дискусії було визначено три основні напрямки проблемного: економічний, екологічний та соціальний.

Відповідно всі запропоновані рішення та пропозиції будуть враховані ініціаторами заходу для майбутніх напрацювань щодо сталого ведення лісового господарства.

Прес-служба Держлісагентства

За матеріалами dklg.kmu.gov.ua