Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Національний відбір міжнародного конкурсу «Молодь в лісах Європи».

Національний відбір міжнародного конкурсу «Молодь в лісах Європи» відбудеться 23 травня 2018 року об 11:00 годині у приміщенні Державного агентства лісових ресурсів України.

Під час відбору буде проведено:

– тестування на знання лісового господарства України англійською мовою. Школярам потрібно буде обрати правильну відповідь із 4-х варіантів.

– перевірка вміння розуміти текст з лісівничої тематики. Школярам буде запропоновано зробити переказ українською мовою 2-3 абзаців англійського тексту з лісівничої тематики.

– усний тест англійською мовою. Школярам буде запропоновано представитись та відповісти на 1-2 запитання.

Заявка для участі повинна містити інформацію щодо членів команди та відповідального працівника від школи та/або лісогосподарського підприємства.

Контактна особа в Держлісагентстві: Любов Полякова (+38 050 698-35-43) та Ольга Клименко (044 235-67-48).

Довідково:

Міжнародний конкурс «Молодь в лісах Європи» включає два етапи, перший з яких – відбір на національному рівні команди школярів (до 19 років), другий – змагання команд на міжнародному рівні. У 2018 році фінал конкурсу відбудеться у Литві.

На Міжнародному рівні буде проведено три офіційних та один неофіційний конкурс. Офіційні конкурси – тестування на знання лісового господарства Європи, практичний конкурс на знання основ лісового господарства та підготовка презентації на задану лісівничу тему. Мова спілкування – англійська.

Умови проведення конкурсу та навчальний посібник щодо особливостей ведення лісового господарства Європи розміщено на сайті конкурсу http://www.ypef.eu/