Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Охорона праці – понад усе!

За участю представника Державного агентства лісових ресурсів України – Андрія Мусійовського та представника управління Держпраці в Київській області – Володимира Мазурка в Київському обласному та по м. Києву управлінні лісового та мисливського господарства відбувся семінар для працівників служб охорони праці лісогосподарських підприємств Київщини. Від Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства до участі в семінарі долучились заступник начальника Управління Тарас Васьків, головний спеціаліст відділу технічної політики та охорони праці Управління Роман Конько та представники державних лісогосподарських підприємств.
В ході семінару було розглянуто вкрай важливі питання щодо внесення змін до законодавства з промислової безпеки і охорони праці, врегулювання трудових відносин, запобігання виникненню виробничого травматизму та забезпечення контролю щодо створення безпечних та нешкідливих умов праці на лісогосподарських підприємствах Київщини, адже, людське життя – понад усе!
Захід відбувся з дотриманням санітарно-протиепідемічних заходів, кожного слухача було забезпечено засобами індивідуального захисту.