Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Підсумок проведеної роботи за 1 півріччя 2014 року

В Київському обласному та по м. Києву управлінні лісового та мисливського господарства відбулося засідання колегії за участі директорів державних лісогосподарських підприємств, керівників підрозділів та провідних спеціалістів управління.

У своєму вступному слові перший заступник начальника управління Гузенко Р.В. поінформував про результати колегії Держлісагентства України, що відбулася напередодні, відмітивши, що Київщина по багатьох показниках вийшла на передові позиції, що відмічалося колегією Держлісагентства. Це результат плідної праці трудових колективів. Особлива подяка була висловлена керівництву ДП «Тетерівський лісгосп», ДП «Вищедубечанський лісгосп» та ДП «Фастівський лісгоп», які за виробничими показниками є лідерами серед лісогосподарських підприємств України. При цьому певний наголос було зроблено на необхідності сталого розвитку лісового господарства, системної роботи підприємств області по досягненню високих результатів.

Про підсумки господарсько-фінансової діяльності підприємств за I півріччя 2014 року доповів перший заступник начальника управління Гузенко Р.В. Зокрема відзначено, що з початку року проведено відновлення на зрубах 1985 га лісів та створено 10 га нових, рубки формування молодняків проведені на площі 1005 га і це забезпечить догляд за головною породою.

Заготовлено 281,8 тис. м³ ліквідної деревини від рубок головного користування, обсяг реалізації продукції, в порівнянні з минулим роком, зріс на 49%. Є позитивні зміни і у заробітній платі працівників та продуктивності праці, які зросли відповідно на 26 %.

Слід відзначити, що на Київщині найвища середньомісячна заробітна плата по галузі і становить 4038 грн. Керівники підприємств взяли на себе зобов`язання щодо покращення фінансово господарських показників та поліпшення умов праці людей.

Про проведення рубок формування і оздоровлення лісів в ДП «Бориспільський лісгосп» та ДП «Переяслав – Хмельницький лісгосп», доповідали головний лісничий Гусак А.М. та директор Рудницький В.А. – відповідно, які ознайомили присутніх з особливостями проведення рубок в умовах Лівобережної Київщини. За результатами доповідей прийнято рішення узагальнити та розповсюдити позитивний досвід проведення лісогосподарських заходів.

На засіданні колегії було розглянуто Наказ Держлісагентства щодо подання Генеральної прокуратури про усунення порушень вимог статей Кодексу України про адміністративні правопорушення, розгляд яких згідно з частиною першої статті 241 КУпАП. «Про засади запобігання і протидії корупції».

Підсумовуючи роботу колегії перший заступник начальника управління Гузенко Р.В. ще раз акцентував увагу присутніх на професійних лісівничих підходах та економічній доцільності, як головних принципах господарювання в умовах сьогодення. Окремо звернути увагу, що внаслідок встановлення високої температури навколишнього повітря і відсутністю опадів встановився найвищий 5 клас пожежної небезпеки.

Прес-служба КОУЛМГ