Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Підведемо підсумок по основних лісогосподарських роботах

Ліс завжди потребує до себе уваги і догляду. За короткий проміжок часу працівникам лісового господарства потрібно посадити нові ліси на зрубах та здійснити доповнення лісових культур, а також підготувати грунт під весняну посадку. Роботи трудомісткі і вимагають додаткових фінансових витрат.

Розпочався новий рік і можна підвести підсумки щодо роботи, яка була проведена протягом 2014 року.
В минулому році державними лісогосподарськими підприємствами підпорядкованими Київському обласному та по м. Києву управлінню лісового та мисливського господарства проведено лісовідновлення на площі 2484 га, тобто план виконано на 123%, в тому числі: посів і посадку лісу виконали на 2160 га , лісорозведення на 10 га, природне поновлення на 314 га.

Підприємствами підпорядкованими управлінню,дбайливими руками лісівників. вирощено садивного матеріалу 28,8 млн. шт. при плані 21,3 млн.шт, що становить 135%.

Дотримання всіх вимог створення лісових культур – від посіву насіння та проведення підготовки ґрунту до висадки сіянців – запорука успішного вирощення молодого лісу і його природного розвитку в майбутньому.