Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Підведені підсумки господарської-фінансової діяльності за 9 місяців поточного року

В останній день жовтня в Київському обласному та по м. Києві управлінні лісового та мисливського господарства відбулося чергове засідання колегії,були підведені підсумки господарської-фінансової діяльності за 9 місяців поточного року.

Лісогосподарські підприємства області в цілому справилися з запланованими обсягами лісогосподарських робіт та покращили основні показники у порівнянні з минулим роком.

Всі лісогосподарські підприємства вже виконали річний план з висівання, садіння лісу та догляду за лісовими культурами, значно збільшилися обсяги переробки деревини та реалізації продукції, підвищився рівень заробітної плати.

В цілому по управлінню склалася стійка тенденція до переважаючого росту продуктивності праці над ростом заробітної плати, а по окремим фінансово-економічним показникам лісове господарство області займає лідируючи позиції в загальногалузевому масштабі.

Першочерговим завданням лісівників Київщини до кінця року залишається досягнення максимальної ефективності господарювання на основі енергозбереження, зменшення матеріальних витрат та підвищення рентабельності виробництва.

На колегії також було розглянуто стан запровадження державного внутрішнього фінансового контролю, як одного з основних пріоритетів, передбаченого Угодою про співробітництво між Україною та Євросоюзом. Визначені конкретні заходи щодо застосування системи контролю як дієвого чинника управлінського процесу на основі чіткого розподілу повноважень та відповідальності за кінцевий результат, підвищення трудової та виконавської дисципліни.

Прес-служба КОУЛМГ