Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Підведення підсумків за 2014 рік

3 лютого поточного року на засіданні колегії Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства були розглянуті та всебічно обговорені питання, щодо підсумків господарсько-фінансової діяльності та підсумки лісокультурного виробництва за 2014 рік, а також завдання на 2015 рік.
Незважаючи на обтяжуючі політичні та економічні події, лісогосподарські підприємства області в цілому справилися з поставленими перед ними завданнями і впевнено ввійшли в новий рік.

Забезпечено створення лісових насаджень власним садивним та посівним матеріалом, вирощено стандартні сіянці та заготовлено лісове насіння для їх вирощування.

Для запобігання виникненню лісових пожеж в повному обсязі виконано заплановані профілактичні та попереджувальні протипожежні заходи, ефективно проводилась боротьба з незаконними рубками.
Забезпечено зростання середньомісячної заробітної плати і продуктивності праці.

Досягнені планові показники приживлюваності лісових культур, значні площі були переведені у вкриті лісовою рослинністю землі.

Колегія відмітила необхідність здійснення системних реформ у лісовому господарстві спрямованих на запровадження європейських стандартів, забезпечення його подальшого розвитку. Реформи повинні здійснюватися не за ради самих реформ, а в інтересах лісу та людей, які працюють для майбутніх поколінь та забезпечують екологічну безпеку держави.

Прес-служба КОУЛМГ