Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Результати Львівського Форуму обговорили у Швейцарії

З 3 по 6 лютого у м. Інтерлакен відбувся міжнародний семінар, на якому були підведені підсумки обговорень щодо принципів управління лісовим господарством, організований Швейцарією -країною, що підтримує роботу Форуму ООН з лісів і є співорганізатором міжнародних заходів на підтримку збалансованого лісоуправління в різних країнах світу.

Участь у семінарі взяли 164 учасники із 155 країн світу, що є представниками лісових адміністрацій, лісівничої науки, міжнародних організацій.

Зокрема, Україною було представлено результати роботи Львівського Форуму щодо ролі лісів у зеленій економіці, проведеного у 2012 році за сприяння Держлісагентства та Федерального офісу з охорони навколишнього природного середовища Швейцарії

Загальні рекомендації семінару щодо належного управління будуть передані на розгляд 11 сесії Форуму ООН з лісів, що відбудеться у травні 2015 року. Нагадаємо, що одним з основних питань майбутньої сесії є розгляд подальших домовленостей щодо лісів після 2015 року. Україна і в подальшому буде приймати активну участь в обговоренні цього питання.

Прес-служба Держлісагентства