Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Підведено підсумки господарсько-фінансової діяльності за 2016 рік

14 лютого 2017 року на засіданні колегії Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства підсумовано фінансово-господарську діяльність за 2016 рік та розглянуто стан дотримання законодавства при веденні мисливського господарства.
Лісогосподарськими підприємствами отримано низку позитивних результатів. На 3258 га проведено відновлення лісів, проведено заходи з формування і оздоровлення лісів, охорони та захисту лісів від пожеж, незаконних рубок та шкідників. Нещасних випадків не зафіксовано. Забезпечено зростання середньомісячної заробітної плати до 9910 грн та продуктивності праці. Сплачено податків, рентної плати та інших платежів до зведеного бюджету 307,4 млн грн, в тому числі до місцевих бюджетів 80,1 млн грн.
Веденням мисливського господарства на території області займаються 69 користувачів мисливських угідь, із них 1 державне підприємство, 17 користувачів МРВО УТМР та 51 користувач іншої форми власності. Проаналізовано основні недоліки та причини їх виникнення при веденні мисливства.
Колегією прийнято рішення щодо основних завдань на 2017 рік та шляхів їх реалізації.

Більш фото https://www.facebook.com/groups

Прес-служба Київського обласного
та по м. Києву УЛМГ