Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Посади своє дерево

Весна в ДП «Вищедубечанське лісове господарство» асоціюється з пробудженням природи, розвитком нового життя. У цей час. Як ніколи, хочеться «вирватися» з домівок, кабінетів, бути ближче до землі до природи. А справжній подих весни можна почути в лісі. Водночас весна для лісівника – це найбільш гаряча пора. Адже в цей стислий проміжок часу закладається майбутнє наших лісів.

Так у 2015 році ДП «Вищедубечанський лісгосп» запланував посадити близько 196 га лісових культур і 2 га плантацій новорічних ялинок.

Традиція посадки лісу дітьми для нашого краю – звична справа.

З метою підвищення іміджу лісової галузі, роз’яснення громадськості важливості лісових насаджень, виховання у підростаючого покоління, шанобливого ставлення до природи у цьому році Державним агентством лісових ресурсів України було проведено 10-ту всеукраїнську акцію «Майбутнє лісу в твоїх руках». Акція дає можливість нашим дітям доторкнутись до природи, включитись у процес створення майбутніх лісів. Наша держава починається з кожного з нас, з нашого двору, села міста.

Нехай кожний із нас упорядкує свій двір, свою вулицю, посадить своє дерево і тим самим зробить внесок у загальнодержавну справу.

І. Середа інженер з лісовідновлення ДП «Вищедубечанське ЛГ»