Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Пожежонебезпечний період триває

З кожним спекотним днем можливість загоряння лісових масивів тільки підвищується. Саме тому,  державне підприємство «Димерське лісове господарство» спрямовує ряд невідкладних заходів для своєчасного виявлення та попередження  лісових пожеж.
Проведено 51 рейд по виявленню порушників, цілодобово ведеться спостереження за допомогою комплексної системи реагування на  лісові пожежі «Азимут». Для обмеження кількості  відвідувачів наших лісів  перекрито шлагбаумами 75 доріг, виставлено 63 аншлаги та бігборди на протипожежну та природоохоронну  тематику, створено 481 км мінералізованих смуг та проведено 701 км догляд за ними.
У лісгоспі цілодобово  працює лісопожежна станція оснащена 3 пожежними машинами і пожежним модулем та не обхідним обладнанням і пожежним інвентарем ,в лісництвах- чергові, які, отримавши сигнал про лісову пожежу, негайно вживають необхідних заходів, щодо її локалізації .
Тож, ДП “Димерське лісове господарство” закликає любителів відпочинку в лісі відповідально ставитись до пожежної безпеки і не провокувати пожежі в природних екосистемах.
Шановні друзі! Будьте свідомими під час організації свого відпочинку на лоні природи, дбайливо ставтесь до природних багатств країни та дотримуйтесь елементарних протипожежних заходів – від цього залежить збереження лісів та, в першу чергу, Ваша особиста безпека.