Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Протиправні дії працівників Закарпатської митниці, яка блокує та перешкоджає законній господарській діяльності державного підприємства «Тетерівське лісове господарство», стали причиною різкого падіння виробництва

Протиправні дії працівників Закарпатської митниці, яка блокує та перешкоджає законній господарській діяльності державного підприємства «Тетерівське лісове господарство», стали причиною різкого падіння виробництва. Так загальний обсяг реалізації продукції в порівнянні з липнем минулого року скоротився на 31%, що в грошовому виразі склало 5,5 млн. грн. На складі підприємства накопилось 12,5 тис. м3. дров’яної деревини, на яку відсутній попит на внутрішньому ринку. В цій ситуації підприємство змушене зупиняти виробництво, призупиняти дію договорів з підрядними організаціями, які надають послуги, скорочувати штат працівників. Це загрожує невиконанням зобов’язань згідно укладених контрактів на поставку деревини та скороченням виплат до бюджетів різних рівнів.

В зв’язку з цим колектив ДП «Тетерівський лісгосп» змушений звернутись з листом до Прем’єр-Міністра України, Генерального прокурора, Міністра внутрішніх справ та Голови Служби безпеки з проханням втрутитись в ситуацію для відновлення порушеного права підприємства та покарання тих, хто навмисно блокує його законну діяльність.

Звернення до Генерального прокурора України _Луценка Ю.В

Звернення до Голови Служби безпеки України_Грицака В.С.

Звернення до Міністра внутрішніх справ України_Авакова А.Б.

Звернення до Прем’єр-Міністру України_Гройсмана В.В.

Прес-служба ДП “Тетерівський лісгосп”