Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

При Держлісагентстві створено експертну платформу з питань реформування лісового господарства

6 квітня відбулось установче засідання Робочої групи з питань реформування лісового господарства.
«Основним завданням Платформи є консолідація зусиль та розробка єдиної Комплексної програми реформування галузі» – зазначив радник Міністра аграрної політики та продовольства України Олександр Григорович.

Створена платформа, запевняють фахівці Держлісагентства, має стати своєрідним майданчиком для активної роботи над розробкою та імплементацією системних реформ у лісовому господарстві.

Організаційно вона включає головуючий орган – Координаційну раду, яку представляють народний депутат України Остап Єднак, радник Міністра аграрної політики та продовольства України Олександр Григорович, заступник Держлісагентства Віталій Атаманчук та експерт програми FLEG Юрій Марчук.

Практична робота по підготовці пропозицій покладена на робочі групи, кожна з яких буде працювати по відповідних напрямках реформування. До складу груп увійдуть представники з числа фахівців лісової галузі, бізнесу, а також науковці, громадський актив, міжнародні експерти.

Основна консолідація зусиль учасників буде спрямована на впровадження важливих завдань, а саме: над розділенням функцій у сфері лісового господарства та над створення на базі держлісгоспів єдиної лісогосподарської структури.

Зауважуємо, що робочі групи є відкритими щодо членства та розгляду пропозицій всіх зацікавлених сторін.

Прес-служба Держлісагентства