Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Привітання Володимира Бондаря з Днем захисника України

26

Прийміть найщиріші вітання з Днем захисника України!

Це свято має особливе значення. Воно нагадує про громадянський обов’язок і важливе чоловіче призначення. Наш святий обов’язок – зберегти мир і злагоду в суспільстві та на землі.

Нинішні військовослужбовці є гідними наступниками попередніх поколінь захисників України – від своїх батьків та дідів до козаків Запорізької Січі. Вони надійно стоять на захисті суверенітету, територіальної цілісності й недоторканості держави, миру та спокою нашого народу.

День захисника України це свято і наших берегинь, які у важкі часи завжди є опорою своїх коханих, синів, братів. Дякуємо вам за підтримку.

Переконаний, що українці завжди пам’ятатимутьлюдей, які боронили рідну землю та залишилися на полях боїв. За час протистояння російській агресії на Сході України загинуло 15 працівників лісового господарства. Хочу згадати їх поіменно: Федчишин Анатолій Миколайович, Броник Юрій Миколайович, Кулініч Андрій Григорович, Шепетько Сергій Петрович, РадкевичПетро Іванович, Рудницький Андрій Адамович, Кулінич Анатолій Володимирович, Каплун Олександр Петрович, Береза Володимир Степанович, Юров Олексій Митрофанович, Луговський Павло Петрович, Давидов Микола Васильович, Сінько Ярослав Олегович, Голота Юрій Анатолійович, Лущик Микола Григорович. Вічна їм пам’ять…

За роки військових дій на Донбасі за незалежність України у них взяли участь 882 працівника лісового господарства. Із них 134 лісівника продовжують і зараз захищати територіальну цілісність нашої держави. Низький уклін вам і щира подяка від всіх нас за вашу мужність та героїзм.

Щирі вітання кожному, хто сьогодні несе нелегку військову службу, за вірність військовій присязі та патріотизм.

Нехай Пресвята Богородиця оберігає вас своїм покровом від усіх негараздів, і дає вам сили та наснагу захищати рідну землю.

Від усієї душі бажаю всім міцного здоров’я, мирного неба та благополуччя.

Слава Україні! Героям Слава!

З повагою

заступник Голови Державного агентства лісових ресурсів України                   

 Володимир БОНДАР

http://dklg.kmu.gov.ua/forest/control/uk/publish/article;jsessionid=6DDC1CB515BEB35601E81E045DC2A711.app2?art_id=195936&cat_id=32888