Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Привітання Олексія Бойка з Святом Покрова та Днем захисника України.

Шановні друзі, колеги, соратники та однодумці!

Щиро вітаю Вас з Днем захисника України та Святом Покрова!

Історія зберігає багато свідчень того, як вищою волею Пресвята Богородиця боронила наш народ, наше козацьке військо, надавала воїнам сил у боротьбі з ворогом. Саме тому в Україні свято отримало другу назву – Козацька Покрова і відзначається ще й як день українського козацтва.

Від часів Хрещення Київської Русі і до наших днів Свято Покрова духовно об’єднувало наш народ, живило його вірою у повсякчасне заступництво Божої Матері за людській рід, за мир і добро на нашій землі.

З 2014 року ,- 14 жовтня – День захисника України. Це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави.

Вітаю усіх, хто носить високе звання Захисника України, та бажаю успіху тим, у кого іспит на нього ще попереду. Щирі вітання ветеранам, учасникам війни, військовослужбовцям, воїнам запасу, батькам та матерям солдатів!

Нехай у Вашому домі панують довіра і мир, в роботі – стабільність, а наші діти жили в багатій і процвітаючій країні й відчували гордість за свою Вітчизну!

Від щирого серця бажаю здоров’я, добра, щастя, злагоди Вам та Вашим родинам.

Мирного неба та процвітання нашій Україні!

З повагою Олексій Бойко