Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Привітання з 8 березня

Любі, близькі та рідні, найкращі в світі наші жінки!

У свято 8-го березня, низько кланяємося Вам і Вашій праці!

Любимо, цінуємо і плекаємо надію на Вашу прихильність!

Вдячні за те, що подарували нам життя, за дітей, що нам народжуєте, за підтримку і натхнення, що нам даєте!

Дякуємо за Ваше терпіння і уважність, за чесне партнерство і Вашу вроду!

Хай буде мир і тепло у Вашій хаті і у Вашому серці.

Чоловіки-лісівники Київщини

Атаманенко Любов Петрівн

Любов Петрівна народилася- м.Біла Церква 15.02.1959 року/

Закінчила Українську сільськогосподарську академію в 1986 році. Працює інженером лісового господарства.

Має нагороди:

  • Почесна грамота Державного комітету лісового господарстваУкраїни
  • Грамота ЦК профспілки лісового господарства України 2004 р
  • Нагрудний знак «Х років служби в лісовій охороні»-1990 р
  • Нагрудний знак «ХХ років служби в лісовій охороні»-1998 р

Стаж роботи в лісовій охороні – 38 років.

З 20.03.1978 року на посаді техніка – лісовода

З 01.01.1979 року на посаді майстра лісу

З 16.09.1988 року на посаді помічника лісничого

З 10.10.1988 року на посаді лісничого

З 01.11.2001 року по даний час на посаді інженера лісових культур

Атаманенко Любов Петрівна в ДП “Білоцерківський лісгосп” працює з 20.03.1978

За період роботи зарекомендувала себе висококваліфікованим, відповідальним, вимогливим спеціалістом, здібним організатором.

В своїй роботі проявляє творчу ініціативу, наполегливість, комунікабельність. Характеризується нестандартним мисленням, прагненням до пошуку нових шляхів реалізації задуманого. Завжди зібрана, організована, має почуття взаємодопомоги серед робітничого колективу. Надає допомогу молодим робітникам Користується повагою в колективі.

Демакова Ярослава Олександрівна

Ярослава Олександрівна – завідувач сектором кадрів та юридичного забезпечення Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства.

Свою роботу в галузі лісового господарства розпочала юрисконсультом ДЛГО “Київліс” в 2004 році, як молодий спеціаліст.

Ярослава Олександрівна є продовжувачем славної династії працівників лісового господарства Київщини, донькою Почесного лісівника України, учасника ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС – Скорича Олександра Васильовича

Працездатна і комунікабельна, вмілий керівник з високим професійним рівнем. Чудова людина, ніжна жінка, кохана дружина і турботлива донька своїх батьків.

Кучер Людмила Анатоліївна

Людмила Анатоліївна працює на посаді головного спеціаліста сектору економіки та фінансів Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства з лютого 2013 року.

Трудову діяльність у лісовому господарстві розпочала в 1994 році робочою лісових культур Сухоліського лісництва Білоцерківського держлісгоспу. Після закінчення навчання в Малинському лісотехнічному технікумі за спеціальністю «Бухоблік і аудит» з 1997р. по 2001 р. – бухгалтер Сухоліського лісництва. 2003року закінчила Білоцерківський Державний аграрний університет за спеціальністю “Економіка організацій”. З вересня 2012р. по лютий 2013р. – головний спеціаліст сектору економіки та фінансів Київського обласного управління лісового та мисливського господарства, а з лютого 2013р. і по даний час – головний спеціаліст сектору економіки та фінансів Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства.

Має чудову родину- чоловіка та двох синів.

Падалко Тетяна Захарівна

Народилася 26 січня 1942 року в с.Володимирівка Білоцерківського району Київської області в сім´ї колгоспників.

У 1957 році закінчила 8 класів і пішла працювати робітницею лісових культур у Білоцерківське лісництво. У 1962 році одружилася і поїхала працювати в Узбекистан. Там же закінчила вечірню школу та 5 років працювала лаборантом в лабораторії бавовняного комбінату.

У 1968 році приїхала на Україну і вернулася в Білоцерківське лісництво. Багато років була бригадиром лісокультурної бригади. Одною з перших приймала участь у закладені основ зеленого живцювання. Під її керівництвом вирощено сотні тисяч штук туї, різних ялівців, самшиту та багато інших порід для озеленення. Тетяна Захарівна не одноразово відзначалася грамотами обласного управління та Міністерства лісового господарства України. Падалко Т.З. була учасницею ВДНГ в Києві.

Одружена, має двох дітей, трьох внуків та двох правнуків

Дорошенко Тетяна Олександрівна

З травня 2005 року працює в ДП «Богуславський лісгосп» економістом, а з березня 2009 року головним економістом чарівна жінка – Дорошенко Тетяна Олександрівна.

На роботі її поважають як кваліфікованого фахівця своєї справи, компетентна, комунікабельна, відповідальна, ініціативна, оперативна при прийнятті рішень. У стосунках з колегами відкрита та щира, цікавий співрозмовник.

В 2012 році Тетяну Олександрівну обрано головою профспілки.

Тетяна Олександрівна любляча мама і бабуся. Після робочого дня завжди спішить відвідати своїх дітей та онуків-Максима та Діану, подарувати їм своє тепло, ласку і неодмінно пригостити власноруч приготовленою домашньою випічкою. Відвідавши внуків – заряджається їх посмішками і позитивом, щоб кожен наступний робочий день був легким та вдалим.

Любить Тетяна Олександрівна і в’язати на спицях для своїх внуків. Кожен виріб, чи то светрик, чи платтячко, чи шапочка, то – дизайнерський витвір.

З нагоди прекрасного весняного свята – Міжнародного жіночого дня 8 Березня від усього серця вітаємо вас і бажаємо міцного здоров’я, благополуччя, радості, кохання і краси. Адже усе найсвятіше, що дарує нам доля, пов’язане саме з жінками. Хай це свято зігріває надіями, а любов і віра огортають вас і вашу родину щастям і благополуччям! Успіхів вам, гарного святкового настрою, міцного здоров’я, оптимізму та усіляких гараздів!

Мельник Олена Василівна

Головним жіночим талантом цієї жінки є – віддавати свої найкращі якості близьким людям. Вона дає нові сили, допомагає стати кращими, добрішими, впевненішими в собі. Для цього у Олени Василівни є необхідний особливий жіночий такт, терпіння, витримка, напруження душевних сил.

На роботі завжди панує особлива атмосфера, і навіть якщо за вікном бушує гроза – ніхто не думає хмуритися, бо так вона зуміла організувати роботу великого підприємства. Вирішуючи кожного дня багатогранні, різноманітні завдання, своєю мудрістю та кваліфікованим підходом, головний бухгалтер Київського обласного управління лісового та мисливського господарства дає можливість впевнено дивитися у майбутнє та будувати плани. Для цієї доброзичливої, тендітної жінки з пронизливим, питливим поглядом, задається немає неможливого.

Нагороджена численними грамотами Київського обласного управління лісового та мисливського господарства (2008, 2011,2013), Державного комітету лісового господарства (2005), Державного агентства лісових ресурсів України (2013,2015), Київської обласної державної адміністрації “За багаторічну сумлінну працю та особливий внесок у розвиток лісогосподарського виробництва” із врученням іменного годинника(2009), Головного управління державної служби України “За багаторічну сумлінну працю та зразкове виконання службових обов’язків” (2010), Центрального Комітету профспілки працівників лісового господарства (2011). Має відзнаку Кабінету Міністрів України (2013).

Гуменюк Ольга Семенівна

Народилася в 1939 році в с. Черевки Яготинського району Київської області.

У 1956 році вступила до Української академії сільськогосподарських наук. Після закінчення навчання у 1961-1962 роках працювала помічником лісничого Злотського лісництва Котовського мехлісгоспу Молдавської ССР. 1963 – 1973 роки працювала в Крижопільському лісгоспі на посадах майстра лісових культур, техніка – лісовода, старшого інженера лісових культур. Трудову діяльність у ДП “Вищедубанський” лісгоспі почала у 1973 році помічником лісничого Воропаївського лісництва. Працювала на посадах старшого інженера лісових культур, інженера з лісокористування, економіста, головного лісничого та начальника відділу лісового господарства.

У 2008 році вийшла на пенсію за віком.

За свою кропітку і сумлінну працю нагороджена нагрудним знаком “За бездоганну службу в державній лісовій охороні України 40 років “, іменним годинником Голови Державного комітету лісового господарства.
Працюючи на різних посадах вона зробила великий внесок в розвиток лісової галузі і передала свій практичний досвід молодим спеціалістам.

Виростила прекрасних сина та доньку, які подарували їй трьох онуків.

Філько Ольга Михайлівна

Ольга Михайлівна працює завідувачем сектора економіки та фінансів Київського обласного та по м.Києву управління лісового та мисливського господарства.

Народилася в с.Мезин, Коропського району, Чернігівської обл. Закінчила Чернігівський державний інстітут економіки управління (2005) за спеціальністю “облік і аудит”, Національний університет біоресурсів і природокористування України за спеціальнистю “державне управління”.

Нагороджена численими грамотами: Почесна грамота Київської ОДА (2009), Почесна грамота Київського ОУЛМГ (2010), Подяка Голови Держлісагентства(2011), Почесна грамота Держлісагентства (2015).

Чернявська Тетяна Василівна

Народилася у 1976 році в с. Ворсовка Малинського району Житомирської області.

У 1995 році вступила до Малинського лісотехнічного технікуму. Після закінчення навчання з 1995 року працює в державному підприємстві “Вищедубечанське лісове господарство” на посадах майстра лісу Ровжівського лісництва, помічника лісничого спочатку Ровжівського лісництва , після реорганізації, з 01 листопада 2011 року – Центрального лісництва.

За свою кропітку і сумлінну працю нагороджена грамотою Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства та нагрудним знаком “За бездоганну службу в державній лісовій охороні України 20 років “.

Все своє життя Тетяна Василівна присвятила справі лісівництва.

За час роботи у ДП “Вищедубечанський лісгосп” зарекомендувала себе компетентним, грамотним, висококваліфікованим спеціалістом. Завжди відповідальна, вимоглива до себе і до своїх підлеглих, виробничі завдання виконує вчасно і якісно. До кожної справи підходить виважено вболіває за її результат, вона є прикладом для молодих співробітників , як у виконанні виробничих завдань, так і в побуті. Завжди готова прийти на допомогу і надати підтримку, за що в колективі користується заслуженим авторитетом і повагою.

Разом з чоловіком виховує сина.

Ященко Яна Юріївна

Молодий перспективний спеціаліст, закінчила Національний університет біоресурсів і природокористування
України по спеціальності “Лісове господарство”.

На даний час працює в Київському обласному та по м. Києву управлінні лісового та мисливського господарства на посаді головного спеціаліста сектору охорони та захисту лісу.

Життерадісна дівчина має чималий досвід у питаннях щодо забезпечення охорони лісів від пожеж, незаконних рубок,шкідників та хвороб. Інформація, яку аналізує Яна Юріївна про адміністративні порушення у сфері лісового господарства мають велике значення для усієї Київської області.

Райко Ольга Антонівна

Народилася в 1959 році в м. Одеса. Після школи працювала лісокультурницею в Лелівському лісництві Чорнобильського лісгоспу. З лісництва була направлена на навчання до Львівського політехнічного інституту.

Після закінчення інституту в 1981 році була направлена на роботу в Чорнобильський лісгосп на посаду старшого інженера-економіста. З 1984 по по переводу перейшла в Клавдієвський лісгосп, де займала посаду головного економіста і працювала там до 2000 року. З 2000 по 2004 головний економіст ДЛГО “Київліс”. З січня 2005 по березень 2015 працювала заступником начальника управління – начальником відділу (сектору) економіки та фінансів Київського обласного управління лісового господарства, Київського обласного управління лісового та мисливського господарства, Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства.

За час роботи зарекомендувала себе досвідченим, грамотним спеціалістом та кваліфікованим керівником.
Нагороджена подякою Президента України (2009), грамотою Київського обласного управління лісового та мисливського господарства (2011), подякою Голови Держлісагентства України (2012).
Має доньку та онуку.

З 2014 року на заслуженому відпочинку.

Гайова Світлана Василівна

Народилася в 1956 році в с. Ковалівка Іванківського району Київської області.

В 1973 році вступила до Української ордена трудового червоного прапора сільськогосподарської академії. Під час дипломної практики працювала робочою в Казахському лісовпорядному підприємстві. Після закінчення навчання з 1978 по 1981 роки працювала інженером Далекосхідного лісовпорядного підприємства в м. Хабаровськ. З 1983 року працювала в Київському обласному управлінні лісового господарства та лісозаготівель, державному лісогосподарському об’єднанні “Київліс” на посадах економіста, зоотехніка, інженера побічного користування, інженера-лісопатолога. З 2005 року працює заступником начальника відділу охорони та захисту лісу Київського обласного управління лісового та мисливського господарства.
Світлана Василівна є учасником ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС
За свою кропітку і сумлінну працю нагороджена нагрудним знаком “За 30 років бездоганної служби в державній лісовій охороні України” та “Відмінник лісового господарства України”.

Чарівна, лагідна жінка, з тривогою в душі відзначає, що внаслідок змін клімату погіршився санітарний стан лісів та спрямовує всі свої знання і натхнення на оздоровлення лісових багатств.

Поєднуючи роботу разом з чоловіком виростила прекрасну доньку, яка подарувала внука.

Любиш Олександра Василівна

Головний лісничий Державного підприємства “Димерське лісове господарство”.

Любиш Олександра Василівна народилась 13 серпня 1956 року в с. Озірна Висоцького району Ровенської області.

У 1974 році закінчила Березнівський лісовий технікум та здобула спеціальність бухгалтера. 1980 року заочно закінчила Українську сільськогосподарську академію по спеціальності “лісове господарство”.

Трудова діяльність Олександри Василівни почалася у ДП “Димерське лісове господарство” з 1974 року.

Спочатку на посаді касира, потім бухгалтером Дніпровського лісництва. У 1979 році стала помічником лісничого Дніпровського, Кам’янського лісництв. 1989 року обрана Головою профкому лісгоспу, а з 1994 року по даний час працює головним лісничим ДП “Димерський” лісгосп.

За період роботи зарекомендувала себе як відповідальний, висококваліфікований спеціаліст. Під ії керівництвом здійснюється державний контроль стану, використання, охорони і захисту лісів лісгоспу. Олександра Василівна раціональний керівник , вона планує і веде лісогосподарське виробництво, та роботу по лісовідновленню і охороні природи.

Нагороджена державними та галузевими відзнаками:

  • Заслужений лісівник України (2006)
  • Почесний лісівник України (2011)
  • Почесна Грамота Державного агентства лісових ресурсів України – (2014)

Бойко Людмила Анатоліївна

Народилася в 1954 році в с. Ольшаниця Рокитнянського району Київської області.

В 1970 році вступила до Малинського лісотехнічного технікуму після закінчення якого 1974 році була направлена техніком в Українське лісовпорядне підприємство ВО “Ліспроект”, працювала на посадах техніка – таксатора та інженером-таксатором. Поєднуючи роботу з навчанням в 1983 закінчила Українську сільськогосподарську академію за фахом інженер лісового господарства. З 1996 року працювала провідним інженером лісових культур в державному лісогосподарському об’єднанні “Київліс”, з 2005 року – головним спеціалістом Київського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Висококваліфікований лісівник, добра, чуйна людина та надійний наставник для молодих спеціалістів. відзначена подякою Голови Державного комітету лісового господарства України (2009), Грамотою Київського обласного Київського управління лісового та мисливського господарства (2009), Почесною Грамотою Верховної Ради України, та нагрудним знаком “За 20 років бездоганної служби в державній лісовій охороні України”.

Людмила Анатоліївна має двох дорослих донечок та трьох онуків.

З 2010 року на заслуженому відпочинку.

Сингаєвська Валентина Миколаївна

Валентина Миколаївна Сингаєвська працює в лісгоспі близько 23 років. В квітні 1993 року була прийнята на посаду помічника лісничого Білоберезького лісництва. Проявляє себе як кваліфікований, старанний працівник. З березня 2013 року очолила лісництво. За період перебування на посаді зарекомендувала себе позитивно як фахівець лісової галузі. Ділові якості проявляє на найвищому рівні, постійно прагне до самовдосконалення.

В колективі користується повагою та авторитетом.

З нагоди свята – 8 березня, весь чоловічий колектив Чоловічий колектив
ДП «Іванківський лісгосп» вітає Сингаєвську Валентину Миколаївну і бажає жіночого щастя, добра і миру!!!

Жіночий колектив ДП “Іванківський лісгосп”

Шановні жінки, колеги !!!

З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою. Без вас, дорогі жінки, не було б стільки світла, любові і тепла. Ви наповнюєте будні яскравими фарбами, спонукаєте до шляхетних вчинків і добрих справ. Нехай вас ніколи не оминає турбота чоловіків, а прекрасні почуття дарують натхнення для нових творчих успіхів і життєвих перемог. Будьте коханими і кохайте, а ми, чоловіки, робитимемо все, аби ви почувалися щасливими.

Чоловічий колектив ДП “Іванківський лісгосп”

Мельник Тетяна Михайлівна

Начальник лісогосподарського відділу Державного підприємства «Клавдієвське лісове господарство» .
В 1978 році після закінчення Новочеркаського інституту інженерів лісового господарства Тетяна Михайлівна працювала в Ірпінському лісоустройстві інженером-таксатором.

В 2016 році виповнюється 30 років з того далекого моменту коли Тетяна Михайлівна прийшла на роботу в ДП «Клавдієвський лісгосп». За цей термін роботи у держлісгоспі вона зарекомендувала себе сумлінним працівником, грамотним, досвідченим спеціалістом.

Має чудову сім’ю, яка складається з чоловіка Василя Олександровича пенсіонера держлісгоспу, колишнього лісничого Дібровського лісництва, та дітей Юлії і Олександра.

Домашевська Оксана Павлівна

Домашевська Оксана Павлівна – помічник лісничого ДП «Київський лісгосп». Народилась 07.04.1964 р. в с. Довгий Войнилів Калуського р-ну Івано-Франківської обл..,

Спеціальність за освітою «Лісове господарство», кваліфікація інженер лісового господарства.
Загальний стаж роботи 27 років, з них на посаді помічника лісничого – 7 років.

За досягнення в роботі нагороджена Почесною Грамотою Державного агентства лісових ресурсів України (2013 р.), має почесне звання «Помічник лісничого 2 класу» (2010 р.).

Ткаченко Світлана Миколаївна

Народилася 1956 році в с. Веприк, Фастівського району, Київської області.

В системі лісового господарства почала працювати з 1975 року касиром у Веприківському лісництві Фастівського лісгоспу. В обласному управлінні лісового господарства економістом центральної бухгалтерії, старшим бухгалтером, бухгалтером 2 категорії, бухгалтером 1 категорії відділу обліку та звітності, головним спеціалістом відділу обліку та звітності, з 2010 по 2011-заступником начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності управління.

Світлана Миколаївна є учасником ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

За період перебування на посадах показала себе кваліфікованим спеціалістом, організатором виробництва.
Світлана Миколаївна має Подяку Голови Держкомлісгоспу України та нагороджена іменним годинником Голови Держлісагентства України.

Шанований спеціаліст та добра мати.

З 2011 року на заслуженому відпочинку.

Гриневич Олена Володимирівна

Олена Володимирівна розпочала свою трудову діяльність в лісовому господарстві з 03.07.1995 року на посаді інженера по нормуванню Поліського держлісгоспу.

17.10.1995 року була переведена бухгалтером лісгоспу, з 28.01.2004 по 2005 рік – старший бухгалтер, з 01.02.2005 по 2007 рік – бухгалтер І категорії апарату управління лісгоспу.

З 16.02.2007 року по даний час працює головним бухгалтером ДП «Поліський лісгосп».

За роки роботи в ДП «Поліський лісгосп» Олена Володимирівна зарекомендувала себе грамотним і висококваліфікованим спеціалістом. Володіє глибокими, міцними професійними знаннями, постійно працює над їхнім удосконаленням. Являється зразком виконання службових обов’язків.

Завжди вимоглива до себе та підлеглих. Своїми діловими та моральними якостями привертає до себе людей та позитивно впливає на їх поведінку. Відмінно організовує та забезпечує ведення результативної роботи, згуртовує колектив на виконання поставлених перед ним завдань, роз’яснюючи завдання доступно та вчасно надаючи професійні поради.

Завдяки високому професіоналізму та організаторським здібностям Олени Володимирівни, на підприємстві завжди в установлені строки складається бухгалтерська звітність та проводиться економічний аналіз фінансово-господарської діяльності підприємства, вчасно сплачуються платежі до державного й місцевих бюджетів.

Макотра Наталія Іванівна

Неабияку роль у роботі лісгоспу відіграє бухгалтерський облік.

Макотра Наталія Іванівна році з золотою медаллю закінчила середню школу і поступила в Київський інститут народного господарства на факультет бухгалтерського обліку в промисловості. Вчилася відмінно й одержала диплом з відзнакою. Закінчивши інститут, із 30 серпня 1982 року займала посаду бухгалтера у Тетерівському лісгоспзазі й проявила себе вдумливим і талановитим працівником, опанувала не лише специфіку бухгалтерського обліку , але й основи лісогосподарського виробництва. Тому 21 липня 1986 року Наталію Іванівну призначили головним бухгалтером.

Глибоко вивчивши специфіку роботи кожного підрозділу лісгоспу і стан бухгалтерського обліку в кожному із них, Наталія Іванівна у 1992 році домоглася об’єднання бухгалтерів цехів та інших підрозділів у центральну бухгалтерію з відділами збуту, заробітної плати, матеріалів та основних видів.

У бухгалтерській сфері працюють 14 осіб. Усі вони добре освоїли комп’ютерну техніку і програми для ведення обліку, Наталія Іванівна користується в колективі незаперечним авторитетом. Вона завжди творчо підходить до розв’язання будь-яких проблем. Шанують її як за високий професіоналізм , так і за чуйне і доброзичливе ставлення до колег. Вона – добрий наставник, вихователь і порадник для підлеглих.

За відмінно налагоджену роботу бухгалтерії та впровадження в облік ряду новаторських пропозицій, голова Держкомлісгоспу України 17 жовтня 2000 року нагородив Наталію Іванівну іменним годинником з нагоди Дня працівника лісу.

В 2004 році її нагородили іменним годинником з нагоди Дня бухгалтера, а у 2006році – нагрудним знаком “Відмінник лісового господарства України”.

В 2013 році нагороджено Грамотою Київського обласного та по м.Києву управління лісового та мисливського господарства.

Жіночий колектив ДП “Київський Лісгосп”

Вітаємо зі святом весни!

Бажаємо любові, гарного настрою, здоров’я та наснаги!

Кушнерик Людмила Володимирівна

Кушнерик Людмила Володимирівна помічник лісничого ДП «Київський лісгосп». Народилась 26.04.1964 р. в с. Діброва Бородянського р-ну Київської обл, спеціальність за освітою «Лісове господарство», кваліфікація інженер лісового господарства.

Загальний трудовий стаж 32 роки, з них 8 років на посаді лісничої та 21 рік на посаді помічника лісничого.
За досягнення в роботі нагороджена нагрудним знаком «За бездоганну службу в державній лісовій охороні України» ХХ років (2007 р.), Почесною Грамотою Державного агентства лісових ресурсів України (2014 р.). Має почесні звання «Лісничий 2 класу» (2003 р.) та «Помічник лісничого 1 класу» (2008 р.

Короткова Світлана Миколаївна

Великою повагою та авторитетом серед колективу державного підприємства «Фастівське лісове господарство» користується прекрасна жінка, гарна колега, висококваліфікований спеціаліст Короткова Світлана Миколаївна – помічник лісничого Дорогинського лісництва.

У 1977 році вона з відзнакою закінчила Українську сільськогосподарську академію і отримала пропозицію залишитися в навчальному закладі для продовження навчання в аспірантурі. Але дівчина із запорізьких степів мріяла про ліс, про живе спілкування з природою, тому поїхала підкорювати лісові масиви Фастівщини.

З того часу пройшло 38 років, але Світлана Миколаївна не зрадила своїй мрії – віддано працює весь цей час на одній посаді та використовує великий багаж знань для покращення лісогосподарського виробництва. Звикши із студентських років бути успішною, вона завжди намагається досягати успіхів і на роботі, за що неодноразово отримувала державні нагороди та подяки.

Але як для кожної жінки, найбільшим досягненням її життя стало народження двох прекрасних синів і трьох онуків. Діти виросли розумними, вихованими, отримали вищу освіту, а старший син ще й продовжив справу своїх батьків на лісогосподарській ниві.

Любляча мати, бабуся з великою відповідальністю поєднує дві дуже важливі і гарні справи: піклується про рідних і природу, щоб вони завжди могли жити в гармонії.

Прокопчук Наталія Миколаївна

Наталія Миколаївна працює в ДП «Поліський лісгосп» з 2010 року. 01.02.2010 року була прийнята на посаду економіста із збуту. 09.02.2011року переведена на посаду економіста з планування.

За час роботи в лісгоспі Наталія Миколаївна зарекомендувала себе з найкращого боку як зразковий, дисциплінований працівник. Вчасно та якісно виконує розпорядження керівництва. Уміє проявити розумну ініціативу там, де це можливо, мислить творчо.

Кваліфікований спеціаліст, вона завжди добросовісно виконує свої посадові обов’язки. Вміло здійснює роботу з економічного планування в лісгоспі, спрямованого на організацію раціональної господарської діяльності, визначення пропорцій розвитку виробництва, виходячи з конкретних умов та потреб ринку, виявлення та використання резервів виробництва з метою досягнення найбільшої результативної діяльності підприємства.

Відповідальна та принципова, вимоглива до себе та інших. Викликає повагу до себе в трудовому колективі умінням триматися та висловлювати думку.

Лемешко Янка Григорівна

Лемешко Янка Григорівна, лісничий Стайківського лісництва ДП «Ржищівський лісгосп», з багаторічним багажем знань та досвіду, вона по натурі людина доброзичлива, щедра, з відкритим серцем і душею і водночас вимоглива до себе та оточуючих.

Добра мати, чарівна бабуся, прекрасна колега та відповідальний спеціаліст, віддана своїй справі.
Янка Григорівна, своїм прикладом, є взірцем та наставником для молодих спеціалістів, безмежно любить ліс, любить людей та вірить в них та їх майбутнє.

Коломієць Антоніна Петрівна

Народилася в 1981 році в с. Сошників Бориспільського району Київської області . В 1999 році закінчила Ірпінський економічний коледж.

Після закінчення коледжа працювала в АОЗТ «Українська Сервіс Компанія» товарознавцем, з 2005 року працює на посаді бухгалтера.

За час роботи зарекомендувала себе досвідченим, грамотним спеціалістом.

Неодноразово нагороджувалась грамотами лісгоспу.

Заміжня, має сина.

Пономаренко Раїса Олексіївна

Народилася в 1960 році в с. Москалівка Білогірського району Хмельницької області.

В 1975 році вступила до Москалівського радгоспу-технікуму. Після закінчення навчання, з 1979р. по 1990р. працювала на різних роботах в радгоспі «Семенівський» Баришівського району Київської області.

З 1990 року працювала касиром Березанського лісництва ДП «Переяслав-Хмельницький лісгосп», з 2008 року призначена бухгалтером цього ж лісництва, де й працює донині.

За свою кропітку і сумлінну працю неодноразово нагороджувалась почесними грамотами.

Чарівна, лагідна жінка, в даний час спрямовує свої знання на вдосконалення завдань бухгалтерського обліку на підприємстві.

Поєднуючи роботу разом з чоловіком виростила прекрасну доньку, яка подарувала внука.

Павліченко Тетяна Петрівна

Павліченко Тетяна Петрівна – провідний інженер лісових культур ДП «Київський лісгосп». Народилась 17.02.1981 р. в м. Києві, спеціальність за освітою «Агрохімія і ґрунтознавство», кваліфікація дослідник з агрохімії і ґрунтознавства.

Загальний стаж роботи 11 років, з них на посаді – 11 років.

За досягнення в роботі нагороджена Грамотою Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства (2013 р.), Почесною Грамотою Державного агентства лісових ресурсів України (2015р.).

Жінки-лісівники Київської області