Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Призначено генерального директора ВО “Укрдержліспроект

30 травня Валерій Черняков, Голова Державного агентства лісових ресурсів України,представив трудовому колективу виробничого об’єднання «Укрдержліспроект» генерального директора. На цю посаду призначено Григорія Чайку.

Представляючи нового керівника, Валерій Черняков зазначив, що авторитетна позиція, ділові та професійні якості, досвід і результативність роботи Григорія Чайки дозволять йому успішно виконувати доручену ділянку роботи.

В свою чергу, Чайка запевнив, що докладе всіх зусиль для покращення роботи підприємства. «Хочу підняти статус таксатора на той рівень, яким він був і яким його хочуть бачити працівники. Інше питання – це оплата праці, я думаю, що вона має бути стимулююча. Ще одним із першочергових завдань є залучення до діяльності нашого підприємства молодих спеціалістів. І найголовніше потрібно буде посприяти вирішенню житлової проблеми, адже, починаючи з часів Незалежності, в нас не побудовано жодного житлового квадратного метра житла. Буду вирішувати цю проблему, можливо на рівні держави, якщо виникне необхідність», – зауважив новий керівник.

На завершення виступу Чайка запевнив трудовий колектив, що виконає всі обіцянки. Й користуючись нагодою подякував Валерію Чернякову за високу довіру й підтримку.

Прес-служба Держлісагентства України