Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Результати роботи за I квартал 2015 року.

Відбулась колегія Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства, на якій були підведені підсумки роботи протягом I кварталу та розглянуто і всебічно обговорені питання, про стан охорони праці на підприємствах області.

Навесні головне завдання лісівників – це відтворити ліси. Підприємства успішно справилися з цим завданням, посадивши 2651 га лісів. Державною лісовою охороною проводиться активна робота з попередження лісових пожеж та боротьба з незаконними рубками. Протягом першого кварталу, незважаючи на загальний економічний спад в країні, лісогосподарські підприємства досягли позитивних економічних показників. Зросла середня заробітна плата і становить 5983 гривень. Вся заробітна плата виплачується вчасно. Заборгованостей по сплаті податків та платежів до державного та місцевого бюджетів немає.

Проводилась робота із ЗМІ та громадськістю: лісогосподарські підприємства провели лісівничі заходи на яких було 2958 учасників, провели акції по благоустрою, лекції та зустрічі з громадськістю стосовно Акції «Майбутнє лісу у твоїх руках», «За чисте довкілля» та громадське слухання стосовно пожежонебезпечного періоду у лісах.

В порівнянні з 4 кварталом минулого року зросла продуктивність праці на лісогосподарських підприємствах Управління.

В загальному Управління поклало хороший старт для подальшої роботи протягом цього року.

Щодо стану охорони праці в лісгоспах спеціалістами Управління були проведені перевірки на яких виявлено незначні недоліки, що в ході перевірки були ліквідовані. В навчальних закладах для відповідальних за охорону праці осіб на підприємствах проводились навчання стосовно питань охорони праці.

Найбільше нещасних випадків, на підприємствах підпорядкованих Управлінню, трапляється з працівниками з найменшим стажем роботи за фахом, які ще не оволоділи специфікою своєї справи.

Підсумовуючи, начальник управління подякував лісівникам Київщини за оперативне та вчасне завершення весняної лісокультурної кампанії, звернув увагу державної лісової охорони на посилення у травневі свята рейдового патрулювання у місцях відпочинку громадян з метою недопущення виникнення лісових пожеж.

Прес-служба КОУЛМГ