Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Розпочав свою роботу Форум ООН з лісів

Протягом двох наступних тижнів представник Держлісагентства наряду з представниками лісових адміністрацій більш ніж 150 країн світу та міжнародних організацій лісового профілю візьме участь у підготовці резолюції Форуму ООН з лісів щодо майбутніх міжнародних домовленостей стосовно лісів, що відбудеться в Нью-Йорку.

Формат співпраці експертів передбачає проведення пленарних засідань та робочих груп.
Під час форуму будуть підведені підсумки міжнародних домовленостей щодо лісів за період 2000-2015 та досягнення у виконанні глобальних цілей щодо лісів. Також буде затверджено напрямки та подальше співробітництво щодо лісів на період 2016-2030 роки.

Повідомляємо, що протягом 2015 року, крім 11 сесії Форуму ООН з лісів відбудеться декілька заходів високого політичного рівня, що матимуть виключне значення для збалансованого розвитку в цілому та майбутнього лісів зокрема – третя міжнародна конференція по фінансуванню розвитку (липень), саміт керівників держав з метою затвердження порядку денного розвитку на період після 2015 року (вересень), 22 Конференція Сторін Рамкової конвенції ООН зі зміни клімату (грудень).

Прес-служба Держлісагентства