Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Слухачі З «Укрцентркадрилісу» Відвідали ДП «Тетерівський Лісгосп»

Нещодавно ДП «Тетерівський лісгосп» відвідала група інженерів лісового господарства, які проходять підвищення кваліфікації в Українському центрі підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів лісового господарства «Укрцентркадриліс».

Гостям було продемонстровано роботу системи реагування та прийняття рішень при виникненні лісових пожеж, яка дозволяє своєчасно виявляти та точно визначати їх місцезнаходження, а також автоматично прокладає найкоротший маршрут для пожежного автомобіля. Систему охоронного відео нагляду в лісництвах. Роботу геопорталу «Ліси України», який покликаний оптимізувати роботу інженерів з картографічними та таксаційними матеріалами, а також надасть громадськості інформацію про місця заготівлі деревини, що зробить працю лісівників більш прозорою. І хоч надворі ще справжня зима і все відпочиває під сніговою ковдрою, слухачам була проведена екскурсія комплексом з переробки і зберігання насіння лісових порід та вирощування сіянців в контрольованому середовищі. Де в цей час інтенсивно працює комплекс обладнання для переробки шишок, обезкрилення та очистки насіння, в розробці якого активну участь приймали спеціалісти підприємства. Також гості мали змогу ознайомитись з іншими особливостями роботи підприємства та поспілкуватись із спеціалістами про різні аспекти його повсякденної роботи.

IMG_0430.JPG

Відвідування слухачами «Укрцентркадрилісу» нашого підприємства вже давно є доброю традицією. Така увага є свідченням того, що підприємство йде вірним виробничим курсом, постійно слідкуючи за новими тенденціями та віяннями в різних напрямках господарської діяльності та впроваджуючи у виробництво корисні, економічно ефективні новації серед яких чимало і власних розробок.

IMG_0433.JPG

Ми вважаємо вірним курс «Укрцентркадрилісу» на збільшення кількості виїздів слухачів на підприємства галузі, так як  жодні теоретичні заняття не в змозі замінити досвід отриманий від спілкування з колегами безпосередньо на виробництві, в результаті якого формується об’єктивне бачення реального стану як окремих підприємств так і галузі в цілому.