Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Спільна праця для майбутніх поколінь!

За сприяння ДП «Тетерівський лісгосп» 13 квітня було проведено озеленення дитячого садочка у с. Дружня Бородянського району Київської області.

В заході взяли участь народний депутат України Ярослав Москаленко, екс-перший заступник голови Київської ОДА Андрій Анісімов, депутат Київської обласної ради Галина Єрко, голова Бородянської РДА Вадим Чередник, голова Бородянської районної ради Георгій Єрко, начальник Київського обласного та по м. Києву управління лісового і мисливського господарства Олексій Бойко, директор ДП «Тетерівський лісгосп» Дмитро Гоцуляк, голова Бородянської ОТГ Олександр Сахарук, заступник голови Анатолій Федоренко, депутат Бородянської ОТГ Роман Дяченко, а також співробітники закладу та батьки його вихованців.

Учасники акції висадили на території дитячого садочка дерева та кущі, які будуть милувати око та вносити яскраві барви в дошкільне життя малечі і сприятимуть вихованню у діток екологічної культури та дбайливого ставлення до природи. Впевнені, що всі учасники цього заходу отримали від проведеної роботи неабияке моральне задоволення, адже її результат направлено на покращення середовища в якому зростатимуть та пізнаватимуть світ маленькі представники нашого майбутнього.

Прес-служба управління