Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Кадровий потенціал – запорука стабільної, результативної роботи підприємства!

Відповідно до розділу 3 Закону України «Про професійний розвиток», з метою перевірки відповідності займаним посадам головних спеціалістів державних підприємств, визначення їх професійних, ділових якостей, підвищення ефективності діяльності комісією  Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства  на підставі наказу від 14.02.2019 № 13, у термін з 16.04.2019 по 19.04.2019 року проведено атестацію головних спеціалістів державних підприємств діяльність яких координується управлінням.

До складу комісії увійшли: Перший заступник начальника управління (голова комісії) – Р. Гузенко, заступники начальника управління – Т. Васьків, О. Цюцюра, В. Гринь, начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності-головний бухгалтер  – О. Мельник, завідувач сектором внутрішнього аудиту – В. Шелудько, голова ППО – А. Маліновська.

Проходженню атестації підлягало 75 чоловік, з них прибуло для проходження атестації  70 чоловік (5 – відсутні з поважних причин).

За результатами атестації  67 посадових осіб згідно рішення атестаційної комісії відповідають займаним посадам. Троє головних  спеціалістів атестовані умовно, відповідно,  керівникам двох підприємств  надано рекомендації перевести працівника за його згодою на іншу посаду, що відповідає професійному рівню або направити на навчання з подальшою  повторною атестацією (не пізніше, ніж через рік), керівнику одного підприємства надано рекомендацію перевести працівника за його згодою на іншу посаду, що відповідає професійному рівню.

 

 

 

 

 

 

 

 

Прес-служба
Київського обласного та по м. Києву управління
лісового та мисливського господарства