Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

КОНКУРС!!! НАКАЗ Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства від 07.02.2018 Київ № 7-к “Про оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад “

Про оголошення конкурсу на

заміщення вакантних посад

 

Відповідно до вимог розділу IV глави 1 ст. 21, глави 2 ст. 22 та ст. 23 Закону України від 10 грудня 2015 року № 889-VIII «Про державну службу» та постанови Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року №246 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби», у зв’язку з необхідністю заміщення вакантних посад державних службовців

НАКАЗУЮ:

  1. Оголосити конкурс на заміщення вакантних посад державних службовців категорій “Б” та “В”:

завідувач сектором охорони та захисту лісу;

провідний спеціаліст сектору охорони та захисту лісу;

головний спеціаліст відділу лісового господарства;

головний спеціаліст сектору економіки та фінансів;

головного спеціаліст відділу бухгалтерського обліку та звітності;

головний спеціаліст сектору з питань управління персоналом та юридичного забезпечення;

головний спеціаліст відділу технічної політики та охорони праці;

 

  1. Затвердити умови проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців категорій “Б” та “В” у Київському обласному та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства (додатки Дод 1  Дод 2  Дод 3   Дод 4  Дод 5  Дод 6  Дод 7 ).

 

  1. Наказ про оголошення конкурсу та умови проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців категорій “Б” та “В” у Київському обласному та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства надіслати на електронну адресу Міжрегіонального управління у м. Києві, Київській, Чернігівській та Черкаській областях: vacancy4@nads.gov.ua та розмістити на офіційному сайті Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства за електронною адресою: http://kyivlis.gov.ua.
  2. Виконання функцій адміністратора під час проведення конкурсного відбору покладається на завідувача сектором з питань управління персоналом та юридичного забезпечення Високу О.П., якій необхідно забезпечити прийом документів від кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців категорій “Б” та “В” протягом 15 календарних днів з дня опублікування повідомлення про оголошення конкурсу на сайтах Національного агентства України з питань державної служби та Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства з 08.02.2017.

Провести конкурсний відбір на вищезазначені посади з 28 лютого 2018 року     о 10.00 за адресою: м. Київ, вул. Святошинська, 30.

5. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

Начальник управління                                                                                     О.Л. Бойко