Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

В міжнародний день лісів в ДП «Іванківський лісгосп» стартувала Акція «Майбутнє лісу в твоїх руках»

Ліси –  наше національне багатство. Оскільки процеси скорочення площі лісів і їх деградації стали міжнародними проблемами, які вимагають спільного рішення усіма країнами, то ООН закликала всі держави-члени ООН підтримати проведення цього дня спеціальними заходами. У цей день  в більшості країн світу проводяться різноманітні акції та заходи, спрямовані на захист лісів і зелених насаджень, інформаційно-пізнавальні заходи, всілякі конкурси і виставки, кампанії з висадки дерев, різні флешмоби.

Не оминули увагою цей день і працівники ДП «Іванківський лісгосп». Цьогорічні погодні умови не дали можливості розпочати Акцію висаджуванням дерев, тож було проведено ознайомчі та пізнавальні заходи для підростаючого покоління.

Працівники лісової охорони Білоберезького лісництва Мартиненко В.М. та Масльон В.П.  завітали до Шпилівської ЗОШ  І-ІІІ ст., де провели цікаву бесіду з учнями 6 та 11класів  на тему «Охорона та збереження зелених легень планети».

До працівників Феневицького лісництва завітали добрі знайомі, наші юні помічники – учні старших класів Феневицького НВО, для яких працівники лісової охорони  Прищепа Ю.К., Харченко О.П. на чолі з помічником лісничого Зелінським Б.В. провели пізнавально-ознайомчу екскурсію, на якій ознайомили учнів з професією лісівника, історією лісового господарства, сучасними методами роботи галузі.

 

Пр. інженер лісових культур

ДП «Іванківський лісгосп»

 Нечипоренко Н.О.