Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Відбулась робоча зустріч представників трудового колективу лісгоспу з головою осередку Київської обласної організації Товариства лісівників України та керівництвом Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства

За ініціативи трудового колективу ДП «Фастівський лісгосп» в приміщенні Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства 23 березня відбулась робоча зустріч представників трудового колективу лісгоспу з головою осередку Київської обласної організації Товариства лісівників України та керівництвом Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства.

Під час дискусії учасники зустрічі обговорили проблемні питання, пов’язані з можливим майбутнім реформуванням лісової галузі в цілому, а також можливі варіанти переформатування роботи державного підприємства «Фастівське лісове господарство» під час втілення зазначеноі реформи.

Учасники зустрічі зазначили, що усвідомлюють нагальність та необхідність перезавантаження роботи лісової галузі. При цьому представники трудового колективу ДП «Фастівський лісгосп» наголосили на необхідності врахування в ході втілення заходів, спрямованих на реформування галузі, всіх аспектів, зокрема і соціальних. За підсумками зустрічі представникам колективу підприємства було запропоновано представити власні пропозиції та напрацювання щодо можливих шляхів переформатування роботи лісгоспу.