Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Відбулось розширене засідання колегії Державного агентства лісових ресурсів України

26 червня 2015 року відбулась розширене засідання колегії Держлісагентства, за участю Міністра аграрної політики та продовольства О. Павленка та Голови Державного агентства лісових ресурсів України О. Ковальчука. У своєму виступі міністр підкреслив необхідність реформування лісової галузі, а також висловив свою підтримку по здійснених Держлісагентством перших кроків у цьому напрямку.

Користуючись нагодою, Міністр подякував всім працівникагалузі, що беруть участь у забезпеченні обороноздатності держави.

«Роль лісового господарства в даному напрямку є дуже важливою та вагомою».
Серед всіх питань, вході роботи колегії було приділено особливу увагу стану реформування галузі та питанню поставок деревини в зону АТО.

Ковальчук О. «Для мене, як керівника Держлісагентства, першочерговим і стратегічним завданням на сьогодні є реформування та удосконалення лісогосподарської діяльності.

У нас для цього є не тільки бажання, а й всі правові підстави: це Стратегія сталого розвитку «Україна – 2020»,затверджена Указом Президента, Угода про Коаліцію депутатських фракцій “Європейська Україна” Верховної Ради України восьмого скликання та Програма діяльності Кабінету Міністрів України, схвалена Постановою Верховної Ради України, а також розроблена Держлісагентством Концепція розвитку лісового та мисливського господарства.

Запевняю, що реформування галузі буде здійснено на принципах збалансованого розвитку та невиснажливого лісокористування. Нам з Вами потрібно забезпечити конкурентоздатність та інноваційний розвиток галузі.»

В ході роботи колегії також проаналізовано стан бухгалтерської звітності обласних управлінь лісового та мисливського господарства, результатів фінансового аудиту підприємств Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства, використання лісів на умовах довгострокового користування, запровадження конкурсного відбору на заміщення вакантних посад керівників підприємств галузі.
Учасникам колегії було представлено пілотний проект системи електронних держзакупівель, а також проект організації он-лайн торгівлі необробленою деревиною та продукцією переробки.

Прес-служба Держлісагентства