Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Відбулася колегія Київського обласного та по м. Києву управління лісового і мисливського господарства

1 липня відбулася колегія Київського обласного та по м. Києву управління лісового і мисливського господарства за участі головного державного інспектора управління Державної служби праці у м. Києві та Київській області Мазурка В.А

 

На колегії розглянуто стан охорони праці на лісогосподарських підприємствах та проведено аналіз основних причин нещасних випадків, в тому числі порушення вимог безпеки праці на робочому місці.

Проаналізовано стан дотримання умов договорів довгострокового тимчасового користування лісовими ділянками та відзначено, що у довгострокове тимчасове користування виділено 393,2 га, на частині з яких, виявлено порушення умов договорів.

Крім того колегією обговорено стан бухгалтерського обліку та звітності на підприємствах і відзначено, що система бухгалтерського обліку та фінансової звітності у державному секторі є важливим елементом інфраструктури ринкової економіки, оскільки вона надає інформацію необхідну для прийняття господарських рішень для підприємств.

За результатами засідання намічено низку заходів щодо постійного здійснення комплексу першочергових профілактичних та попереджувальних заходів в лісах, проведення постійного догляду за мінералізованими смугами в лісових масивах та навколо них, посилення патрулювання лісових масивів та у разі необхідності перекриття всіх непланових заїздів в лісові масиви.

Прес служба КОУМЛГ