Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Відбулися збори Громадської ради

29 листопада 2016 року відбулися збори Громадської ради при Київському обласному та по м. Києву управлінні лісового та мисливського господарства

На зборах були присутні члени Громадської ради, та запрошені: заступник начальника Київського обласного та по м. Києву УЛМГ Шарейко П.М., депутат Київської обласної ради, голова постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, промисловості, підприємництва, торгівлі, регуляторної, інноваційно-інвестиційної політики, зовнішньоекономічних зв’язків та фінансового забезпечення розвитку – області Кармазін С.В.,завідувач сектором лісових ресурсів Київського обласного та по м. Києву управлінні лісового та мисливського господарства Левкович Д.Б. та представники деревообробних підприємств Київщини.
Розглядались питання про ціноутворення на необроблену деревину, що пропонуються лісогосподарськими підприємствами області до продажу на біржових аукціонах згідно виробничої програми та заготівлі І кварталу 2017 р. та про затвердження плану роботи Громадської ради при Київському обласному та по м. Києву управлінні лісового та мисливського господарства на 2017 рік.

Протокол №3 від 29.11.2016