Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Відмінники лісового господарства

Ліс – наше найбільше природне багатство, запорука екологічної безпеки, пріоритетна складова господарського комплексу і основа економічної стабільності країни. Збереження, примноження, дбайливе і раціональне використання цього безцінного національного скарбу – є основним обов’язком працівників лісової галузі. Лісу потрібний мудрий, дбайливий і виважений господар. Тому напередодні святкування Дня працівника лісу, хочеться щиро подякувати і віддати належне людям, які і є цими добрими господарями. Особливо хочеться звернути увагу на тих, які є гордістю лісового господарства Київщини. Це люди які за свою віддану працю та службу українському лісу на сьогоднішній день вже отримали горде звання Відмінника лісового господарства.

ХОЛОДЕНКО ІВАН ІВАНОВИЧ – майстер лісу Медвинського лісництва ДП«Богуславський лісгосп», який народився 15 березня 1969 року у Богуславському районі, с. Медвин. В лісовій галузі Іван Іванович працює вже 23 роки. Свою трудову діяльність у лісовому господарстві Іван Іванович розпочав в квітні 1992 року лісорубом Медвинського лісництва. В травні 1994 року переведений лісником, а з січня 2010 року і по даний час працює майстром лісу Медвинського лісництва. За період роботи в лісництві зарекомендував себе як кваліфікований спеціаліст лісового господарства, здібний керівник середньої ланки лісництва. В колективі лісництва користується авторитетом та повагою. Активно займається спортом. Постійно представляє колектив ДП «Богуславський лісгосп» на спортивних змаганнях де займає призові місця.

В серпні 2014 року Іван Іванович призваний на військову службу під час третьої хвилі мобілізації і, гідно виконавши свій громадянський обов’язок на Сході України, демобілізований в серпні 2015.

БОРЕЦЬКИЙ ВЯЧЕСЛАВ МИКОЛАЙОВИЧ – старший майстер лісу Ольшаницького лісництва ДП«Богуславський лісгосп».

Народився 27 січня 1980 року, Київська область, Рокитнянський район, с. Ольшаниця. Після закінчення Малинського лісотехнічного технікуму, Вячеслав Миколайович розпочав трудову діяльність маркувальником деревини в липні 2000 року. В листопаді 2000 року був призваний на строкову військову службу. Після звільнення в запас в травні 2002 року повернувся працювати на підприємство майстром цеху переробки. В лютому 2006 року переведений на посаду майстра лісу Ольшаницького лісництва, а з січня 2010 року і по даний час Вячеслав Миколайович працює на посаді старшого майстра лісу Ольшаницького лісництва. Швидко знаходить спільну мову з колегами і робітниками лісництва. В квітні 2014 року Вячеслав Миколайович був призваний на військову службу під час першої хвилі мобілізації і, гідно виконавши свій громадянський обов’язок на Сході України, демобілізований в березні 2015.

ЛАВРИК ІВАН МИКОЛАЙОВИЧ – лісничий Мирчанського лісництва ДП «Тетерівський лісгосп». Народився 07.07.1961 у м.Радомишль Житомирської обл.. Першу лісогосподарську освіту отримав у Малинському лісотехнічному технікумі у 1983р. Трудову діяльність розпочав як майстер лісу Каменського лісництва Димерського лісгоспу Київська обл. Вишгородський р-н, с. Катюжанка З 1991 по 1997 рік працював помічник лісничого Ніжиловицького лісництва Тетерівського д-в лісгоспзагу Київська обл.Макарівський р-н, с. Ніжиловичі. А з 1997 по сьогоднішній день працює лісничим Мирчанського лісництва ДП «Тетерівський лісгосп». У 2000 році отримав вищу освіту у Національному аграрному університеті. За свою кваліфіковану та віддану працю отримав багато грамот та нагород, такі як Нагрудний знак «Х років за бездоганну службу в державній лісовій охороні України», Почесна грамота Київської обласної державної адміністрації- 2004р.,Подяка Голови державного комітету лісового господарства України- 2005р., Почесна Грамота Державного комітету лісового господарства України -2007р., Грамота Бородянської районної ради-2011р., Нагрудний знак «Відмінник лісового господарства України»- 2015р.

САВЧЕНКО СЕРГІЙ ДМИТРОВИЧ – начальник транспортного цеху ДП «Тетерівський лісгосп».

Народився 25.04.1974 у с.Мигалки Бородянського р-ну Київської обл. Після проходження військової служби у 1995 році влаштувався на роботу в ДП «Тетерівський лісгосп» наладчиком деревообробного цеху. Після цього працював на цьому ж підприємстві майстром інструментальної дільниці деревообробного цеху, майстром інструментальної дільниці ремонтно-механічного цеху, начальник ремонтно – механічного цеху і з 2005 року по сьогоднішній день працює начальником транспортного цеху.

Освіту отримував у – Ірпінському індустріальному технікумі у 1993р. А вищу освіту вже в Українському державному лісотехнічному університеті у 2003р.