Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Вітаємо з Днем народження!

Шановний, Василь Якович!

Щиро вітаємо Вас з 60-річчям!

Бажаємо міцного здоров’я Вам на многії літа, благополуччя, щедрої долі, творчої наснаги у відповідальній роботі на благо держави!

Нехай Ваша енергійність, душевність і людяність привертають до Вас тих, хто працює і спілкується з вами, та нових надійних друзів!

Василь Якович працює у ДП “Ржищівський лісгосп” з початку своєї трудової діяльності – з квітня 1979 року, спочатку техноруком Ржищівського виробничого підрозділу, з квітня 1980 року начальником Ржищівського виробничого підрозділу, а з січня 2001 року переведений на посаду головного лісничого.

Має державні та галузеві нагороди: Нагрудний знак ” ХХ років служби у лісовій охороні ” ( 1999р.), Грамота Київського обласного управління лісового та мисливського господарства, (2008р.), Нагрудний знак “ХХХ років служби у лісовій охороні ” ( 2009р.), Почесна Грамота Кабінету міністрів України (2009р.), Подяка Голови Держлісагентства (2012р.)

За час роботи Василь Якович показав себе сумлінним працівником, здібним лісоводом та добросовісним спеціалістом, який сприяє постійному підвищенню продуктивності лісів, покращенню природного складу і якості лісів, посиленню водоохоронних, захисних, оздоровчих та інших природних властивостей лісу, раціональному використанню земель державного лісового фонду.

Василь Якович багато уваги приділяє культурі виробництва, вміло здійснює керівництво виробничо-господарською діяльністю лісгоспу, постійно працює над підвищенням свого професійного рівня. Як досвідчений спеціаліст з великим стажем і досвідом роботи, втілює свої знання і вміння в щоденній трудовій діяльності.