Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Вітаємо з ювілеем!

11 червня Валерію Тарасовичу Мелешку, заслуженому працівнику лісового господарства України, начальнику лісогосподарського відділу Тетерівського держлісгоспу, виповнюється сімдесят.

Ювілеї, ювілеї…
Нехай ще довго працюється на благо зеленого друга!

Усе своє свідоме життя він присвятив лісовому господарству, впорядковуючи ліси в різних куточках союзу, останнім часом, більше тридцяти років, він працює у колективі тетерівських лісівників. Трудову діяльність тут розпочав із майстра підсочки, потім був інженером лісових культур, останні десять років очолює один із провідних відділів підприємства.

– Валерій Тарасович – людина від Бога, – так охарактеризував свого колегу головний лісничий Тетерівського держлісгоспу Іван Черевко. – Він має значний досвід роботи у справі лісовпорядкування, якій присвятив шістнадцять років свого трудового життя, тривалий час працював на підсочці, а тепер очолює лісогосподарський відділ. Це по-перше. А по-друге, не зважаючи на солідний вік, професійний досвід, він не перестає вчитися всьому тому новому, що було б на користь і благо зеленому другу. І це дуже повчально для його колег. І надто молодих.

А ще у колективі підмітили: для Валерія Тарасовича поняття робочого дня не укладається у звичний робочий графік. Він, до прикладу, може залишити своє робоче місце об 11 год. вечора, а наступного дня вже о 7.00 бути на роботі. Каже: треба скрізь встигнути, все зробити вчасно…

Тож нехай вам ще довго працюється і гарно живеться, шановний Валерію Тарасовичу! З роси і води вам на добру сотню літ!

Марія КУХАРІВСЬКА

Шановний Валерію Тарасовичу!

У цей прекрасний день хочемо висловити вам, дорогий, щирі слова подяки за багаторічну сумлінну працю, професійний підхід до справи, відповідальність. Нехай доля дає вам достатньо сил і здоров’я для нових звершень.

Хай буде життя ваше світлим,
А серце, як завжди, привітним.
Здоров’я, ніби той граніт,
На цілу щедру сотню літ.
Хай буде скрізь усе в порядку,
Добра вам, щастя і достатку!

Адміністрація та профспілкова організація
Тетерівського держлісгоспу