Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

ВОЛОДИМИР ГРОЙСМАН ХОЧЕ ТРИ МІСЯЦІ ВИПРОБОВУВАТИ ГОЛОВНОГО ЛІСНИКА УКРАЇНИ

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман запропонував брати керівника Держлісагенства на 3-місячний випробувальний термін.

Зокрема, позафракційний народний депутат Остап Єднак заявив про бездіяльність управління лісового господарства та відсуність конкретних реформ. У зв`язку з цим він поцікавився у Гройсмана, чи планує уряд системно реформувати зазначене управління, керівництво лісового господарства та фінасування лісів. Крім того. він зробив зауваження щодо проведення конкурсу з відбору керівника Держлісагенства.

На це Гройсман відповів, що наразі уряд шукає механізм відродження лісового фонду України. “У зв`язку з цим у мене є дуже чітка пропозиція саме до вас, а не могли б ви стати співголовою робочої групи щодо напрацювання рішень, які дозволять навести лад в лісовій галузі? Я хотів вам це запропонувати у робочому порядку, але зараз я можу запропонувати це у залі парламенту”, – запропонував глава уряду Єднаку.

Гройсман повідомив про намір створити робочу групу, яка займатиметься всією проблематикою лісового господарства. До її роботи планується залучити найкращих експертів, аби “зупинити варварства в українських лісах”.

Щодо призначення голови Держлісагенства Гройсман запропонував призначати його на випробувальний термін.”Наше завдання – призначити цього керівника, але я хотів би цього керівника призначити під конкретні завдання. Ми перед призначення на випробувальний термін протягом, наприклад, трьох місяців. Через три місяці людина публічно звітує, яка робота була проведена і далі визначаємо остаточне призначення. Закон нам це дозволяє”, – запропонував прем`єр.

За матерiалами: www.depo.ua