Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Виїздна нарада-семінар

Нещодавно, під головуванням директора ДП «Білоцерківський лісгосп» А.В. Вітряка, відбулася виїзна нарада семінар працівників державної лісової охорони, у ході якої,було здійснено об’їзд усіх підпорядкованих лісництв підприємства.

Метою заходу було порівняння структурних підрозділів у таких напрямках своєї діяльності як: створення лісових культур, догляд за лісовими культурами, стан лісових доріг, стан лісових розсадників, якість проведення рубок догляду за лісом та рубок головного користування, ведення наглядної агітації, профілактичні протипожежні заходи, дотримання правил техніки безпеки та інше.

Результати побаченого, було відображено у анонімному голосуванні учасниками семінару та визначено найкраще лісництво. Беззаперечним лідером за всіма вище переліченими показниками компетентна комісія визнала Ставищенське лісництво, віддавши належне високій майстерності, професіоналізму, відданості своїй справі і високій трудовій дисципліні та відповідальності всього трудового колективу лісництва.

Прес-служба ДП “Білоцерківський лісгосп”