Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

З любов’ю до лісу

Із спілкуванням з природою ми отримуємо стільки світла, скільки хочемо, і стільки мужності, скільки нам потрібно. У лісі ж це відчуття доброї енергетики буквально переповнює тіло і душу. А краса така, ніби й справді потрапив до раю.

Багато хто милується природою, але мало хто її  сприймає близько до серця. І мало кому вдається так зійтися з природою, щоб відчути в ній власну душу. Та набагато краще це вдається,звісно ж, дітям.

З метою поширення знань про ліси та їх важливість для існування життя на планеті, виховання у молоді шанобливого ставлення до природи, забезпечення зацікавленості у збереженні лісових насаджень, дотримання правил поведінки в лісі,  ДП «Димерське лісове господарство»,  як і кожний рік,прийняло участь в акції «Майбутнє лісу у твоїх руках».

Дитячий конкурс малюнків  на тему «Людина та ліс», який проводять лісівники ДП «Димерське лісове господарство» для школярів, вже став хорошою щорічною традицією.    Головною метою конкурсу є підвищення рівня усвідомлення школярами ролі та значення лісу в житті людини, формування екологічної свідомості.

Ось і в цьому році лісгоспом  на протязі  квітня – травня  було  проведено конкурс на кращий малюнок на тему «Людина та ліс» серед дітей шкіл, які розташовані в зоні діяльності ДП «Димерське лісове господарство».

В конкурсі прийняли участь учні загальноосвітніх  навчальних закладів, а саме : ОЗНЗ Катюжанської ЗОШ І- ІІІ ступенів, Литвинівської ЗОШ І- ІІІ ступенів, Димерської ЗОШ І- ІІІ ступенів № 1, НВК Димерської гімназії ЗОШ- І ступеня, Глібівської ЗОШ І- ІІ ступенів, Ясногородської ЗОШ І- ІІІ ступенів ,Ровівської ЗОШ І- ІІІ ступенів, Любимівської ЗОШ І- ІІІ ступенів.

Загалом участь в конкурсі взяли 103 школяра. На конкурсі було представлено 103 малюнка.

Всі діти показали надзвичайно високий рівень майстерності і своє чуйне відношення до природи.

За результатами конкурсу були визначені переможці:

І-е місце — зайняла учениця 4-А класу Софія Сінєнок ОЗНЗ  Катюжанської ЗОШ І- ІІІ ступенів,  — за малюнок «Матінка природа».

ІІ-є місце — зайняв учень 3-А класу Федоренко Євгеній   Димерської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 , — за малюнок «Чарівні миті лісу» .

ІІІ-е місце —  зайняла учениця 3-А класу Бузун Вікторія ОЗНЗ  Катюжанської ЗОШ І- ІІІ ступенів,— за малюнок  «Останні дні літа».

IV місце- розділили учениці ОЗНЗ  Катюжанської ЗОШ І- ІІІ ступенів Ульянова Кіра 3-А класу та Литвин Діана 4-Б класу, учень 1 класу Литвинівської ЗОШ І- ІІІ ступенів Мелешко Максим.

 

Колектив ДП «Димерське лісове господарство» дякує дітям та їх вчителям за участь у конкурсі та вітає усіх призерів і активних учасників.