Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

З теплом до армії!

Наші воїни стоять на варті захисту держави, а наш обов’язок – тих, хто в тилу, тримати економічний фронт та підтримувати військових. Адже кожен новий день – нові потреби, нові запити. 

На постійній основі, з 2014 року від лісівників Київщини на схід прямують гуманітарні вантажі з домашніми смаколиками, медом, лісовими сушеними грибами, ягодами, речами першої необхідності, ліками, одягом, засобами гігієни, запчастинами. Це те, чим щоразу наповнюються лісові вантажі в гарячі точки. 

З початку повномасштабного вторгнення на потреби військових передано 65 одиниць техніки підприємств та близько 30 тис. літрів пально-мастильних матеріалів. 

Зігріти та забезпечити деревним ресурсом захисників сьогодні – одне з пріоритетних завдань  лісівників. Для обігріву військових підрозділів вже поставлено близько 10 тис. кубометрів дров. Понад 20 тис. кубометрів круглих лісоматеріалів та близько 5 тис. кубометрів пиломатеріалів надано ресурсної допомоги для будівництва фортифікаційних споруд. 

На рахунок благодійного фонду Сергія Притули  для потреб ЗСУ перераховано 100 тис. грн.

Надано матеріальної допомоги військовослужбовцям та їх родинам, а також адресну допомогу на лікування важко пораненому  воїну – мешканцю однієї з місцевих територіальних громад Київщини на загальну суму понад 200 тис.грн.

Для потреб  військових, колективом лісівників зібрано кошти  та  придбано  два позашляховики, один з яких попрямував до Бахмуту, другий – до Миколаїва. 

За підтримки ГО «Сокільники» лісівники області передали автомобіль на фронт захисниками 72 окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців.

З настанням холодів потреби доповнюються, тож, на Схід країни попрямують речі, без яких взимку важко – теплий зимовий спальник, маскувальні сітки, окопні свічки, люб’язно надані дівчатами-волонтерами, ну і звісно ж домашні смаколики приготовані нашими колежанками-лісівничками.

Не залишились осторонь і наші вихованці Жукинського учнівського  лісництва: малеча мотає клубочки, з яких згодом будуть зв’язані теплі шкарпетки для наших воїнів. Адже попереду зима. Також, діти роблять заготовки для виготовлення маскувальних костюмів – кікімор. Розбирають клаптики мішковини на нитки і зв’язують їх в пучечки, котрі потім потраплять до майстринь, які вміло сплетуть ці самі “кікімори”.

Віримо в наші Збройні Сили та перемогу!

Працюємо, донатимо, допомагаємо – тримаємо економічний та волонтерський фронти на місцях.