Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Відбудеться Друга лісовпорядна нарада з питання розгляду основних положень Проекту організації і розвитку лісового господарства комунального підприємства “Дарницьке лісопаркове господарство” Київської міської державної адміністрації

На виконання Порядку ведення лісовпорядкування, затвердженого Наказом Міндовкілля України від 15.11.2021 No749 (зареєстрований в Міністерстві юстиції України 21 грудня 2021 за No1644/37266) та з метою забезпечення права участі громадян, громадських об’єднань, підприємств, установ та організацій (заінтересованих сторін) в громадському обговоренні проведення лісовпорядкування, повідомляємо про те, що 31 жовтня 2022 року об 11-00 год. в приміщенні Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства відбудеться Друга лісовпорядна нарада з питання розгляду основних положень Проекту організації і розвитку лісового господарства комунального підприємства “Дарницьке лісопаркове господарство (ЄДРПОУ 03359635)” Київської міської державної адміністрації.
Зауваження та пропозиції щодо матеріалів лісовпорядкування зацікавлені сторони можуть направити на електронну адресу Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства office@kyivlis.gov.ua
Контактна особа – начальник відділу лісового та мисливського господарства Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства – Касюхнич Володимир Юрійович, тел.: (044) 451-20- 00.
Також повідомляємо, що у разі зміни місця проведення Другої лісовпорядної наради про це завчасно буде повідомлено на сайті Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства.