Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

15-16 березня 2018 р. у м. Києві буде проведена Всеукраїнська науково – практична конференція “Відтворимо ліси разом”.

Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства інформує, що Національним еколого – натуралістичним центром учнівської молоді Міністерства освіти і науки України 15-16 березня 2018 р. у м. Києві буде проведена Всеукраїнська науково – практична конференція “Відтворимо ліси разом”.

До участі у конференції запрошуються методисти та керівники учнівських лісництв позашкільних і загальноосвітніх навчальних закладів, наукові та науково – педагогічні працівники вищих навчальних закладів, профільних науково-дослідних установ, працівників підприємств, установ та організацій лісового господарства.

Оргкомітет заходу запрошує долучитись до участі в роботі конференції та виступити з доповіддю під час:

– пленарних сесій за темами “Реформування лісового господарства”, “Європейська екологічна проблема. Всихання деревостанів”;

– дискусійних майданчиків з тем: “Національна політика та лісівництво України”, “Реалізація реформ в лісовому господарстві”, “Лісові екосистеми як практична освіта”.

Інформація про доповідачів та тези доповідей подаються учасниками конференції до 25-го лютого 2018 р. на електронну адресу: fedorchuk@nenc.gov.ua (тема листа : “Відтворимо ліси разом”.

Координатор заходу: Федорчук Михайло Ігорович (моб. тел. 0974099089).

Для участі в заході необхідно до 6-го березня 2018 р. пройти он-лайн реєстрацію за посиланням: https://nenc.gov.ua/?page id=3760

Запрошуємо всіх до участі!