Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

День навколишнього середовища

День навколишнього середовища відзначається в Україні щорічно у третю суботу квітня з 1998 року згідно з Указом Президента України “Про День довкілля”.

Щороку, в третю суботу квітня, в Україні святкують День довкілля.

Цього дня громадські організації проводять заходи, спрямовані на поліпшення стану навколишнього середовища, очищення водних джерел, озеленення, збереження заповідних об’єктів, поширення екологічних знань. Головною метою цих заходів, які проводяться на міському, обласному та державному рівні – є поліпшення стану української природи.

16 квітня юні лісівники учнівського лісництва “Зелена хвиля” (керівник Стишак Л.Ю.) та члени колективу екологічної просвіти “Зелені вітрила” (керівник Опенько С.М.) Ірпінського еколого-технічного центру творчості школярів та молоді прийняли участь у заходах до Дня довкілля в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді. Члени колективу екологічної просвіти “Зелені вітрила” виступили на мітингу з закликами щодо збереження та захисту лісових ресурсів України. Юні лісівники, на познаку 30-річчя аварії на Чорнобильській АЕС висадили алею з 50-ти саджанців.

Прес-служба ДП “Київський лісгосп”