Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Держлісагентство: кількість лісових пожеж зростає

Держлісагентство: кількість лісових пожеж зростає

За оперативними даними Державного агентства лісових ресурсів України минулої доби (29 червня) працівниками державної лісової охорони ліквідовано 5 пожеж на площі 1,6 га в лісах державних підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління Держлісагентства.
Зокрема, по одній лісовій пожежі ліквідовано у Дніпропетровській, Київській та Хмельницькій областях, а також дві пожежі – у Житомирській області.

Державна лісова охорона продовжує здійснювати профілактичні організаційні заходи з метою запобігання виникненню лісових пожеж та оперативного їх гасіння.

Нагадаємо, що протягом вихідних днів (з 25 до 28 червня) державною лісовою охороною було ліквідовано 13 пожеж загальною площею майже 5 га. Зокрема, найбільше лісових пожеж виявлено та ліквідовано у південно-східних регіонах України.

Держлісагентство закликає громадян України дотримуватися правил пожежної безпеки, рекомендує відмовитися від відвідування лісів у зв’язку із підвищенням температурного режиму та зростанням кількості лісових пожеж.

Прес-служба Держлісагентства