Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

До уваги ЗМІ!

Анонс

Стартує щорічна Всеукраїнська акція Державного агентства лісових ресурсів «Майбутнє лісу у твоїх руках»

21 березня відоме всьому світу як Міжнародний день лісів. За ініціативи Державного агентства лісових ресурсів України та Олександра Ковальчука стартує Всеукраїнська щорічна акція «Майбутнє лісу у твоїх руках». Вона триває до Дня довкілля, який відзначається 16 квітня.

За минулі роки в акції взяли участь понад 300 тисяч громадян України різного віку. Крім посадки дерев, лісівники, екологи та освітяни пропагують знання про ліс, проводять заняття в спеціалізованих класах, читають лекції, демонструють виставки, присвячені збереженню лісів. Всі охочі матимуть можливість відвідати лісівничі просвітницькі центри, музеї лісу, пройти екологічними стежками, які створені на базі обласних управлінь та підприємств лісової галузі у всіх куточках держави.

21 березня о 10.00 у рамках проведення центральної акції відбудеться висадка лісу у Житомирській області. Після закінчення робіт представники засобів масової інформації матимуть можливість поспілкуватися з керівництвом галузі.

Місце проведення: Житомирська область, ДП «Малинське лісове господарство», Іршанське лісництво (80 км траси Київ-Ковель).

Акредитація на прес-тур здійснюється на електронну пошту прес-служби Держлісагентства: allen7@ukr.net

Акредитація триватиме до 18 березня (16.00).

Збір представників ЗМІ відбудеться 21 березня о 08:30 біля адміністративної будівлі Держлісагентства за адресою: м. Київ, вул. Шота Руставелі, 9а.

Координатори для ЗМІ: 0674056863 – Шпильківська Олена
0504077171 – Махоніч Катерина.

Прес-служба Держлісагентства