Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

ДП “Білоцерківський лісгосп”. Розкішнянське лісництво. Осінні клопоти юніорів-лісівників.

У Ставищенському лісництві державного підприємства «Білоцерківське лісове господарство» працює та набуває умінь і навичок з вирощування лісу окремий підрозділ юніорів-лісівників – учнівське лісництво з Розкішнянського НВК. Традиційна співпраця школярів та лісової охорони триває на Ставищенській землі ще з 70-х років минулого століття. На сьогоднішній день шкільне лісництво має власну площу розсадника та шкілку для практичних занять та дослідницької роботи.

З початком нового навчального року поряд з навчанням у школі дочекалися приємних клопотів юні лісівники у Ставищенському лісництві. Теплого вересневого дня поспішають вони до розсадника, щоб навести лад на ділянках, адже необхідно провести обрізку декоративних кущів спіреї й самшиту, доглянути в  коробах  сіянці берези повислої, сосни звичайної, ялини європейської.

Лісничий Швець Т.О. з радістю ділиться досвідом із школярами і прищеплює любов до природи. В свою чергу члени учнівського лісництва «Розкішнянське» завжди із задоволенням працюють в розсаднику під керівництвом наставників. Так чудово разом дбати про зелені насадження нашої країни.

Керівник учнівського лісництва Руднєва О.В.