Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

ДП “Фастівський лісгосп”. День відкритих дверей у НУБіП.

Моя майбутня професія. День відкритих дверей в НУБІП.

29 березня 2018 року у Національному університеті біоресурсів і природокористування відбувся День відкритих дверей. Вихованці Дорогинського, Снітинського, Веприківського та Півнянського учнівських лісництв за сприяння ДП «Фастівське лісове господарство» і особисто директора підприємства Чемерського О.Ю мали змогу взяти участь у цьому дуже корисному профорієнтаційному заході. Всього в ННІ лісового та садово-паркового господарства побувало 28 вихованців учнівських лісництв Фастівського району.

Ректор закладу Ніколаєнко Станіслав Миколайович тепло і сердечно привітав присутніх, ознайомив їх з історією, структурою, особливостями навчання в університеті. Завершилась офіційна частина концертом, підготовленим викладацько-студентським складом університету.

Протягом цього дня нашими вихованцями опікувались директор ННІ лісового та садово-паркового господарства Лакида П.І. та завідувач кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій Маурер Віктор Мельхіорович. У конференц-залі юних лісівників ознайомили із умовами вступу, розкрили особливості навчального процесу на деяких кафедрах.  Потім діти скоштували смачного чаю зі смаколиками, а після перерви побували у Музеї лісових звірів та птахів, Ботанічному саду. Для керівників учнівських лісництв Київської області організований круглий стіл, під час якого піднято питання інтенсифікації профорієнтаційної роботи з учнями, залучення їх до участі в олімпіаді для вступників до ВУЗу, отримано кваліфіковані консультації щодо здійснення дослідницьких робіт, сучасних поглядів на процеси фотосинтезу.

На вихованців учнівських лісництв справив враження заклад, сподобалась програма зустрічі.  Дуже вдячні за надану можливість побувати у столиці, у НУБІП, в ННІ лісового та садово-паркового господарства.

Керівник Дорогинського учнівського лісництва Н.І. Стукал

Світлина від Людмили Шрамкової.

Світлина від Людмили Шрамкової.