Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

ДП “Тетерівський лісгосп”. Хто ж, як не вони?

Світлина від Людмили Шрамкової.

У Тетерівському держлісгоспі їх імена вимовляють із неабиякою повагою, хоча і трудяться на підприємстві не так уже й багато років. Так, у верстатника нижнього складу Володимира Мілевського трудовий стаж складає вісім років, у стропальника нижнього складу Олега Гончаренка він становить п’ять років, як, до речі, і в інженера-програміста Валерія Литвиненка, а Вадим Кучерук працює стропальником нижнього складу лише три роки.

Втім, людське визнання до цих молодих чоловіків прийшло не тільки завдяки їх сумлінню, відповідальності до довіреної справи.

Але вони не лише хороші спеціалісти, а й люди високого громадянського обов’язку та честі. Коли у 2014 році постало питання захисту територіальної цілісності. України, Олег Гончаренко, Вадим Кучерук, Володимир Мілевський стали у перших лавах її оборонців. Бо хто ж, як не вони? Після річного перебування у зоні АТО вони повернулися до рідних домівок, на свої звичні робочі місця, а Валерій Литвиненко зодягнув військову форму і пішов добровольцем туди, на схід, у найгарячішу точку Батьківщини, аби не дати змоги тамтешнім терористам і російським найманцям господарювати на українській землі.

Піски, Водяне, Луганськ, Волноваха, Амбросіївка, Дебальцеве – ось далеко не повний перелік гарячих точок, де вони щодня, ризикуючи власним життям, ділилися із бойовими побратимами і їжею, і одягом, переживали з ними радість перемог і гіркоту втрат, але ніколи ні за яких обставин не скаржилися, що їм тяжко…

Спасибі вам, шановні, за мирне небо над рідним краєм, високе почуття відповідальності за тих, хто поруч із вами! Успіхів вам у роботі, удачі в житті!

 

Адміністрація ДП «Тетерівський лісгосп»