Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Друга лісовпорядна нарада

10 липня 2015 року проведено другу лісовпорядну нараду з лісовпорядкування по державним підприємствам: «Поліський лісгосп», «Тетерівський лісгосп», «Київська ЛНДС», «Вищедубечанський лісгосп», «Київський лісгосп» та «Бориспільський лісгосп».

У ході наради обговорювалися питання, пов’язані з ефективним проведенням лісовпорядкування, намічені плани розвитку лісового господарства області на наступні 10 років, які мають бути запроектовані у матеріалах лісовпорядкування.

Після обговорення важливих питань щодо запланованих лісогосподарських заходів, обсягів лісовідновлення та лісорозведення було ухвалено рішення щодо затвердження основних положень і заходів проекту організації та розвитку лісового господарства державних лісових підприємств на 2015 – 2024 роки.

За результатами наради підведено підсумок, що зважаючи на позитивні зміни в динаміці лісового фонду, відсутність системних недоліків у веденні лісового господарства господарську діяльність лісгоспів за ревізійний період слід вважати задовільною.

Прес-служба КОУМЛГ.